חזרה לפחמימות אחרי דיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לפחמימות אחרי דיאטה
    טליה
    24/01/2019

אני אחרי כמה שבועות של דיאטה בלי פחמימות ובאמת ירדתי יפה במשקל, אבל אני לא רוצה לחיות ככה לנצח ואני לא רוצה להעלות שוב במשקל אחרי שאחזור לאכול פחמימות. איך עושים את המעבר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה לפחמימות אחרי דיאטה

הוספת תגובה

• מטליה לטליה :)

טליה לביא
    24/01/2019

המנעות יכולה להחזיק זמן מה, אלא אם היא מגיעה ממקום ערכי כמו כשרות, צמחונות וכד', אז היא יכולה להיות א-זמנית.
    לפעמים קל יותר להמנע לחלוטין מאשר להתמודד עם ניהול כמויות. לא לאכול כלל. למוח קל לעשות דיליט, וזה גם יכול להיות אפקטיבי מבחינת תוצאה, כמו שזה היה עבורך. רזית.
    ועכשיו צריך למצוא את הבאלאנס, לחזור לאכול פחמימות אבל בלי להשמין חזרה.
    מבחינת הגוף, הוא מהר מאד יסתגל שוב לכך שהוא מקבל פחמימות. זה לבדו יכול לגרום לעליה קטנה במשקל, ואני ממליצה לקבל זאת כעובדה.
    מעבר לכך, כדי לא ליצור טלטלה, יש חשיבות הן לכמות והן לאיכות הפחמימות. אני ממליצה להתחיל עם קטניות ודגנים מלאים בלבד, 1-2 פירות ליום, ובלי סוכר או מאכלים שמכילים סוכר.
    הצד שיכול להיות מורכב יותר הוא לא של הגוף, אלא של ההרגלים. כפי שכתבתי קודם המנעות היא לרוב קלה יותר, באופן זמני, מאשר ניהול של כמויות.
    לכן קבעי לעצמך מספר עקרונות חיוביים:
    1. אכילה בארוחות, לא נשנושים.
    2. בכל ארוחה כמות קטנה מהמאכלים הנ"ל (פירות- ארוחות ביניים)
    3. התמדה
    4. שילוב פעילות גופנית נכון תמיד!!!
    אם יופיע צורך עז במתוק בתקופה הראשונה, תני לעצמך משהו מתוק וקטן. המנעות במקרה הזה תהיה שוב זמנית ואיננה דרך לחיים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו