תקועה על 5 קילו אחרי הלידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקועה על 5 קילו אחרי הלידה
    יעל
    10/02/2019

אחרי לידה שלישית, מיד אחרי הלידה נכנסתי למשטר תזונה ולאימוני כושר כמט יומיומיים. אמרו לי לא לצפות לחזור למשקל שלפני הלידה (למרות שלשם אני שואפת) אבל אני תקוע על 5 קילו למשקל יעד שהצבתי לעצמי בשלב ראשון ואני פשוט לא מצליחה לרדת וזה מאוד מתסכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תקועה על 5 קילו אחרי הלידה

הוספת תגובה

• הרזיה אחרי לידה

טליה לביא
    10/02/2019

יעל יקרה
    מזל טוב, קודם כל.
    לא ציינת כמה זמן את אחרי לידה ואם את מניקה. מן הסתם 2 הגורמים המשמעותיים ביותר לענין.
    יש נשים שההנקה תומכת בהרזיה שלהן ויש כאלה שלגמרי להיפך. יתרה מכך, אם את מניקה, עדיף שהפוקוס שלך כרגע יהיה על תזונה מתאימה, שתתמוך בכך ופחות בהרזיה שלך. משהו בבחירה של סדר העדיפות הזה עושה גם שקט בראש כאילו אומרת "פרה, פרה" קודם אסיים להיניק, ואח"כ אתמקד בהרזיה שלי.
    אם אינך מיניקה, אני ממליצה מאד להגביר את הפעילות הגופנית, להוציא את הגוף ממצב התקיעות, והכי חשוב - שום דבר דרסטי, לא דיאטה, אלא לאכול במידתיות, אוכל בריא, בהקשבה לגוף. הרבה מים.
    טליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו