טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הגעתי אלייך לאחר שנים של מאבקים של שינוי בתזונה ואורח חיים בריא , מה לא עשיתי מה לא ניסיתי , ניקוי רעלים , צומות , כושר כדורים , טיפות טבעיות וכלום לא עזר , תמיד ירדתי ושוב עליתי בחזרה , בתקופת החורף זה החמיר יותר יותר ובנוסף גם כמה חודשים מובטלת , יושבת 24 שעות ביממה ולא עושה ספורט אפילו בבית אין לי כוח לזוז , כמעט שנה ואני לא בכושר , אוכלת אכילה רגשית ואכילה כפייתית ללא שובע , ולא אני לא אוכלת בריא אלא גאנק , אין לי מושג איך לשנות את דפוסי החשיבה , מאיפה להתחיל , אני מרגישה שגם שיש לי את כל היכולת הפיזית אני עצורה מלצאת מהבית ויחד עם התסכול והדיכאון בא התיאבון , אני ללא ספק צריכה עזרה והכוונה ואין לי למי לפנות... אשמח לייעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
דנה יקרה, התגובה הראשונה שמרגישה לי היא - תתקשרי אלי. פשוט. אני אשמח לעזור לך <3 מה שאת מתארת בכאב רב הוא מעין "מעגל קסמים" - אחד של הרזיה והשמנה כתוצאה מכל מיני דיאטות ו"פטנטים", שלדאבוני, רק אחרי שמנסים אותם שוב ושוב מבינים שזו איננה הדרך לרזות. והמעגל השני הוא מעגל התסכול והפיצוי, מעגל האכילה הרגשית, שהוא כמו פלונטר ענק שקשה לצאת ממנו, ואכן כדאי מאד לקבל עזרה ולהתחיל למשוך את החוט הנכון, אשר יפרום את הסבך הזה. הכל אפשרי יקירה טליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד