כמה שאלות ....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות ....
    נויה
    04/06/2008

שאלה ראשונה ..
    כמה קלוריות יש בלחמניה בינונית .. לא ענקיתת אבל גם לא קטנה...לחמניה כמו שמוכרים בדוכנים ששמים נקניקיה ?
    שאלה שניה איך אני יכולה לדעת כמה קלוריות בערך אני שורפת ביום בפעילות רגילה של סתם תזוזות וגם 3 פעמים בשבוע הליכה של בערך 5.5 ק"מ בשעה ?
    כי בשביל להוריד קילו אני צריכה להגיע לגרעון של 7000 קלוריות ואני לא יודעת לחשב את זה כי אני לא יודעת כמה אני שורפת ביוםם ...
    אני אוכלת ביום 700 קלוריות חוץ משישי שאני אוכלת 1000 ובשבת 500 סך הכל 5000 קלוריות בשבוע .. איך אני יודעת כמה אני שורפת כדי להפחית בחישוב ?
    אני לא יודעת כמה קלוריות אני שורפת ביום אז אני מורידה מה700 רק את הקלוריות שאני שורפת בהליכה שזה בערך 150-200
    ובתוך כמה זמן אם אני ימשיך ככה אני ירד קילו ?
    אני בת 18 שוקלת 52 כמה אני ירד בשבוע אם אני אוכלת בשבוע 5000 קלוריות +3 פעמים בשבוע הליכה במהירות של 5.5 ק"מ בשעה ?
    נ.ב אני שותה 10-15 כוסות מים ביום
    תודההה ..:]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות ....

הוספת תגובה

• שכחתיי לציין

נויה
    04/06/2008

שאני דיי פעילה ביוםם אני הולכת ממקום למקוםם
    רק בבוקר לבית הספר אני הולכת קילומטר ברגל וחוזרת חוץ מההליכה
    ואניי דיי פעילהה סך הכל ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נויה הי

ד''ר רוני חרמון
    04/06/2008

יש לך בעייה את חושבת שדיאטה זה משחק ובכן דעי שיש סכנות לא קטנות בכך ולכן תשאירי את זה למומחים וגשי לקבל יעוץ.
    כמות הקלוריות בכדי לשמור על משקלך במאזן יומי הם: משקל גופך כפול 24 כפול 0.9 . בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו