טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שאלה ראשונה .. כמה קלוריות יש בלחמניה בינונית .. לא ענקיתת אבל גם לא קטנה...לחמניה כמו שמוכרים בדוכנים ששמים נקניקיה ? שאלה שניה איך אני יכולה לדעת כמה קלוריות בערך אני שורפת ביום בפעילות רגילה של סתם תזוזות וגם 3 פעמים בשבוע הליכה של בערך 5.5 ק"מ בשעה ? כי בשביל להוריד קילו אני צריכה להגיע לגרעון של 7000 קלוריות ואני לא יודעת לחשב את זה כי אני לא יודעת כמה אני שורפת ביוםם ... אני אוכלת ביום 700 קלוריות חוץ משישי שאני אוכלת 1000 ובשבת 500 סך הכל 5000 קלוריות בשבוע .. איך אני יודעת כמה אני שורפת כדי להפחית בחישוב ? אני לא יודעת כמה קלוריות אני שורפת ביום אז אני מורידה מה700 רק את הקלוריות שאני שורפת בהליכה שזה בערך 150-200 ובתוך כמה זמן אם אני ימשיך ככה אני ירד קילו ? אני בת 18 שוקלת 52 כמה אני ירד בשבוע אם אני אוכלת בשבוע 5000 קלוריות +3 פעמים בשבוע הליכה במהירות של 5.5 ק"מ בשעה ? נ.ב אני שותה 10-15 כוסות מים ביום תודההה ..:]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יש לך בעייה את חושבת שדיאטה זה משחק ובכן דעי שיש סכנות לא קטנות בכך ולכן תשאירי את זה למומחים וגשי לקבל יעוץ. כמות הקלוריות בכדי לשמור על משקלך במאזן יומי הם: משקל גופך כפול 24 כפול 0.9 . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד