פסח וצריכה של לחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פסח וצריכה של לחם
    שלומי כהן
    06/04/2019

שלום רב,שבוע טוב טליה...

שלום רב שבוע טוב ומבורך טליה...

מה שלומך???????

רציתי לשאול בעניין של פסח....אגב מקווה שזה בסדר שעד עכשיו אני עניתי לשאלות גולשים פה בפורום ועכשיו אני שואל שאלה...

בכל מקרה לגבי פסח בעוד שבוע רציתי לשאול מה ניתן לאכול במקום לחם מלא בתזונה שלנו שחג הפסח הוא עשרה ימים???
    ואצלי הלחם הוא משמעותי...

אפשר לאכול לחמניות כשרות לפסח????לא יודע שנה שעברה הוציאו אותן ברגע האחרון ממש זה יצא ברגע האחרון לחמניות כשרות לפסח ואכלתי אותן......אבל עד שהם יצאו די הסתבכתי עם התזונה...כי אצלי הלחם משמעותי...
    אני אתן לך דוגמה...מארוחת בוקר שלי כן:
    קורנפלקס מלא עם חלב,לבן 3% ולחם מלא עם גבינה..כל זה בארוחה אחת.....אז נגיד מה אפשר לאכול בחג במקום לחם,לחמניות כשרות לפסח??
    אני לא יכול לאכול 3 פעמים ירקות במהלך היום.....יש לך איזה רעיון/טיפ מה אפשר לאכול במקום לחם בחג???

מחכה לתשובה ושבוע טוב..

שלומי כהן...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פסח וצריכה של לחם

הוספת תגובה

• פסח כשר - מה כדאי לאכול

טליה לביא
    07/04/2019

שלומי היקר
    אתה מוזמן לשאול וגם לענות כאוות נפשך, פורום הוא מקום פתוח לכל.
    עדיף לאכול תחליפים מדגנים מלאים. יש מצות מחיטה מלאה, מצות מועשרות בסיבים, ואפילו מצות שיפון.
    אינני יודעת מהם מנהגי הפסח במשפחתך, אבל יש המרטיבים את המצות וגוללים אותן לאחר שהתרככו כמו פיתה דרוזית, או כמו קרפ.
    לחמניות מקמח מצה אולי משביעות אבל הערכים התזונתיים שלהם ירודים.
    ויש גם פריכיות אורז כמובן
    חג שמח וכשר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה חזרה לטליה

שלומי כהן
    08/04/2019

טליי.צהריים טובים..

טליה היי.מה שלומך???

רציתי להגיד שאני יודע שהרבה אנשים מעדיפים להרטיב מצות בחג ולאכול אותם אבל אני נגיד בארוחת בוקר שכתבתי לך..אני לא יכול לאכול מצה עם גבינה כתחליף ללחם בארוחה...
    ואני קונה קורנפלקס כשר לפסח ולא כריות,קורנפלקס כשר...
    אני לא יכול לאכול קורנפלקס עם חלב,לבן ואז מצה עם גבינה..
    ולכן אני עדיין מעדיף לחמניות מקמח מצה/קמח תפו"א במקום ולצרוך בחג הזה לחמניות כשרות לפסח..זה נחשב בסדר???

מחכה לתשובה ויום טוב...

שלומי כהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתרונות מעולים לפסח

טליה לביא
    11/04/2019

שלומי, הבאת כאן פתרונות מצוינים שאני חושבת שרבים אחרים יכולים להינות מהם
    תודה רבה לך
    חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו