בבקשה עזרה........

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה........
    נג'יה
    07/06/2008

אני בת 26, עד לפני החורף האחרון היתי שוקלת 55 , היום אני שוקלת 61.5 , וכבר אין לי בטן שטוחה מה שהיה לי פעם , עד כדאי כך שאנשים שואלים אותי אם אני בהריון , אני לא בהריון , ולא נשואה , אני מנסה לעשות כפפות בטן כל יום לא עוזר , משתדלת לא לאוכל הרבה בעיקר לאכולמסודר גם כל ממש עוזר .... בבקשה עזרה ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה........

הוספת תגובה

• עזרה

מוניקה קרן
    08/06/2008

שלום לך,

עלית כ-6 ק"ג במשקל ועלייך לרדת אותם כדי לחזור למשקלך וגיזרתך הקודמת. כדי לעשות זאת עלייך לצמצם את התפריט שאת אוכלת. אגב, אם תשהי מה הסיבה שעלית במשק, כלומר האם במהלך החורף אכלת ארוחות גדולות יותר, שילבת מזונות שמנים יותר, עסקת פחות בספורט וכד', ותחזרי להרגלייך שבמשקל 55 ק"ג,, תהפכי את הקערה והמשקל בדרך זו.
    כפיפות הבטן יועילו לחיטוב הבטן לאחר שרקמת השומן תצומצם. עד אז יעיל להוסיף פעילות אירובית שתורמת לשריפת קלוריות רבות יותר כמו הליכה, רכיבה על אופניים וכד', לפחות 4 פעמים בשבוע למשל 40 דק' לפחות.

בהצלחה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו