טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 26, עד לפני החורף האחרון היתי שוקלת 55 , היום אני שוקלת 61.5 , וכבר אין לי בטן שטוחה מה שהיה לי פעם , עד כדאי כך שאנשים שואלים אותי אם אני בהריון , אני לא בהריון , ולא נשואה , אני מנסה לעשות כפפות בטן כל יום לא עוזר , משתדלת לא לאוכל הרבה בעיקר לאכולמסודר גם כל ממש עוזר .... בבקשה עזרה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עלית כ-6 ק"ג במשקל ועלייך לרדת אותם כדי לחזור למשקלך וגיזרתך הקודמת. כדי לעשות זאת עלייך לצמצם את התפריט שאת אוכלת. אגב, אם תשהי מה הסיבה שעלית במשק, כלומר האם במהלך החורף אכלת ארוחות גדולות יותר, שילבת מזונות שמנים יותר, עסקת פחות בספורט וכד', ותחזרי להרגלייך שבמשקל 55 ק"ג,, תהפכי את הקערה והמשקל בדרך זו. כפיפות הבטן יועילו לחיטוב הבטן לאחר שרקמת השומן תצומצם. עד אז יעיל להוסיף פעילות אירובית שתורמת לשריפת קלוריות רבות יותר כמו הליכה, רכיבה על אופניים וכד', לפחות 4 פעמים בשבוע למשל 40 דק' לפחות.
בהצלחה מוניקה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים