מתי לקחת סובין?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי לקחת סובין?
    צחי
    20/06/2008

שלום,

ברצוני לדעת מה האפיקטיביות המירבית של אכילת הסובין?

בהנחה שהרגלי ההסעדה שלי כך: בבוקר אני לא אוכל כלום, בצהריים אני משתיק את רבעוני באכילה קלה ובערב אני אוכל ארוחה מלאה כיד המלך. השאלה היא מתי עדיף שאוכל סובין, האם, עם או אחרי ארוחת הערב, או בבוקר כשאני קם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתי לקחת סובין?

הוספת תגובה

• שלום צחי

ד''ר רוני חרמון
    20/06/2008

אין חשיבות לזמנים כיוון שהסובין לא עובד כמו משלשל. מה שחשוב הוא שכל יום תאכל את מנת הסובין שלך ולא חשוב מתי רצוי לפני האוכל עם וחשוב כמות רבה של מים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונסיל ועוד

ל.
    22/06/2008

ד.נ. לפני כ-3 חודשים נתקפתי בכאבי טחורים. הפרוקטולוג מצא שיש לי טחורים "גדושים", והמליץ לי לצרוך קונסיל (בנוסף לשמן פרפין, ובהפסקת שתיית קפה ויין ומאכלים חריפים וחמוצים). אחרי כ-3 שבועות של טיפול זה, אכן נפסקו הכאבים. הרופא לא אמר לי האם עליי להמשיך לבצע את המלצותיו הנ"ל גם לאחר שנפתרה הבעיה. האם באפשרותך להבהיר לי עניין זה? כמו כן, באשר לקונסיל, האם אפשר לצרוך סובין שיבולת שועל (במקום קונסיל, שמחייב לצרוך אותו בריחוק של שעה מתרופות - דבר מאוד לא נוח)? אודה על תשובתך. ל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו