שמירה על משקל קיים..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירה על משקל קיים..
    חוששת
    23/06/2008

שלום, אני בת 18 וחצי ובשלושת החודשים האחרונים הצלחתי סוף סוף להוריד כ6-7 קילו :).
    הגבלתי את עצמי לבערך 1200 קלוריות ביום ובימים שבהם הייתי עושה ספורט הייתי אוכלת עד 1400.
    עכשיו אני רוצה להפסיק עם הדיאטה אבל אני לא בטוחה שאני יודעת איך להפסיק וגם לשמור על המשקל.. כמה קלוריות אני צריכה לאכול עכשיו? אני הרי לא יכולה ישר להעלות לי את הקלוריות בבום כי אז אני בטוח אשמין שוב, אז איך עושים את זה? כל כמה זמן מעלים קצת? ובכלל טיפים, עצות וסתם דברים שכדאי לי לדעת יתקבלו בברכה.

תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמירה על משקל קיים..

הוספת תגובה

• שמירה על המשקל

מוניקה קרן
    23/06/2008

שלום לך,

כל הכבוד על הירידה במשקל. האתגר עכשיו הוא לשמור על הקיים.
    הדרך הטובה לעשות זאת היא קודם כל להתמיד בפעילות הגופנית שאת עושה.
    מבחינת המזון, זה תלוי במשקל שלך כרגע. בכל מקרה זה עניין של ניסוי וטעיה. את יכולה להתחיל לאכול כ-1500 קלוריות ליום ולבדוק מה קורה למשקל. במידה ואת ממשיכה לרדת, אפשר להוסיף עוד כ-100 קלוריות כל שבוע לתפריט היומי, עד שנוצר איזון.

בהצלחה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!!

חוששת
    23/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו