שלום לכם :)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכם :)
    -
    28/06/2008

אני בת 18 גובה 1.57 משקל 46(אחרי שבדקתי עכשיו ליתר בטחון. הייתי בטוחה שאני 50 ) זה לא בסדר, נכון? השאלה שלי , בכל אופן, הייתה...האם התפריט הבא הוא תפריט בריא שיש בו כל מה שאני צריכה? בבוקר אני אוכלת : לחם שחור עם פסטרמה\גבינה(טוסט)\ זעתר \ לבנה או לפעמים ביצה קשה(נכון שזה לא טוב כל יום ? ) עם מלפפון ועגבניה בצהריים : שניצל של טבעול\אורז עם ירקות\ ספגטי בערב: טונה \ פסטרמה \ גבינה צהובה או לבנה אני אוכלת כל דבר בהפרש של שלוש ימים לפחות..ולא אוכלת מאותו דבר פעמים ביום אוכלת באופן קבוע שני תפוחים ביום(אני משתדלת לאכול פירות וירקות) ושותה הרבה מים. מה אתם אומרים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכם :)

הוספת תגובה

• תפריט מתאים

רחל גרנות
    28/06/2008

שלום לך,
    על פניו נראה שהתפריט שלך מאוזן ומכיל את כל קבוצות המזון. קבוצת השמן המומלצת היא הקבוצה היחידה שחסרה לך בתפריט. חשוב לזכור ששומן הוא לא אויב המדינה. אנחנו זקוקים לשומן הטוב (רב בלתי רווי) ויש לצרוך ממנו כ-2-3 מנות ביום. מנה היא כפית שמן זית, קנולה או כף טחינה או כף אבוקדו, כ-6 שקדים וכו'.
    אולם, נדמה לי שאת משקיעה בנושא התזונה הרבה מאד אנרגיה, לא תמיד מוצדקת. נראה לי שאת לא חיה בשלום עם האוכל והמשקל.
    רחל גרנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה לך שאני לא חיה עם האוכל בשלום?

-
    29/06/2008

:) אז איך לחיות איתו בשלום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו