דיאטת מיצים להורדה דרסטית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטת מיצים להורדה דרסטית
    דנה
    29/06/2008

אני בת 50 ועלי להוריד כ-18 ק'ג,קיבלתי יעוץ דיאטטי והקפדתי מאד על ההוראות ובכ'א לא הצלחתי להוריד,פניתי לשיטות נוספות וכלום לא עוזר .כעת יעצו לי לעשות דיאטת מיצים -מה דעתכם וכמה אוכל להוריד? תודה מראש דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דיאטת מיצים

מוניקה קרן
    30/06/2008

שלום דנה,

דיאטת המבוססת על שתיית מיצים אינה דיאטה מומלצת. היא מכילה קבוצת מזון אחת או שתיים בלבד, ועלולה לגרום לחסרים תזונתיים, אם עושים אותה לפרק זמן ארוך (יותר מכמה ימים). מעבר לכך אני מאמינה שדיאטה לירידה במשקל, צריכה להיות מבוססת על תפריט שעל פיו תוכלי לאכול לאורך תקופה ממושכת ולמעשה לכל החיים. האם תוכלי לחיות על מיצים?

אין ברירה, צריך לחזור לתפריט מאוזן ולהתמיד בו לאורך זמן. חשוב לשלב אמצעים נוספים כמו טיפול תרופתי ואחרים להעלאת סיכויי ההצלחה.

בברכה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לדיאטת מיצים

דפ
    01/07/2008

למוניקה ,אני מודה לך על התייחסותך לשאלתי אך לא קיבלתי מענה לגבי העובדה ששום דיאטה לא עובדת אצלי ולכן אני נאלצת ללכת על משהו דרסטי(בפיקוח רופא).ורציתי גם לדעת כמה יורדים בד'כ בדיאטה כזו. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין לא קיבלתי תשובה

דפ
    03/07/2008

מה אני אמורה לעשות אם בדיאטה רגילה אני לא יורדת במשקל ובדיאטת מיצים ירדתי השבוע 4 ק'ג. אם אפסיק אותה אפסיק לרדת. אני לא יודעת מה לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו