טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 50 ועלי להוריד כ-18 ק'ג,קיבלתי יעוץ דיאטטי והקפדתי מאד על ההוראות ובכ'א לא הצלחתי להוריד,פניתי לשיטות נוספות וכלום לא עוזר .כעת יעצו לי לעשות דיאטת מיצים -מה דעתכם וכמה אוכל להוריד?
תודה מראש
דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
דיאטת המבוססת על שתיית מיצים אינה דיאטה מומלצת. היא מכילה קבוצת מזון אחת או שתיים בלבד, ועלולה לגרום לחסרים תזונתיים, אם עושים אותה לפרק זמן ארוך (יותר מכמה ימים). מעבר לכך אני מאמינה שדיאטה לירידה במשקל, צריכה להיות מבוססת על תפריט שעל פיו תוכלי לאכול לאורך תקופה ממושכת ולמעשה לכל החיים. האם תוכלי לחיות על מיצים?
אין ברירה, צריך לחזור לתפריט מאוזן ולהתמיד בו לאורך זמן. חשוב לשלב אמצעים נוספים כמו טיפול תרופתי ואחרים להעלאת סיכויי ההצלחה.
בברכה מוניקה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
למוניקה ,אני מודה לך על התייחסותך לשאלתי אך לא קיבלתי מענה לגבי העובדה ששום דיאטה לא עובדת אצלי ולכן אני נאלצת ללכת על משהו דרסטי(בפיקוח רופא).ורציתי גם לדעת כמה יורדים בד'כ בדיאטה כזו.
תודה.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד