רוצה לעבור ללחם רגיל ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה לעבור ללחם רגיל ..
    שני
    14/07/2008

אני אוכלת 90% מהזמן לחם קל שנה + , ומתחיל ממש להימאס לי אני חושבת לעבור ללחם רגיל , השאלה שלי האם אני יכולה לחזור להשמין מזה ( גם אם לא אעלה בכמות הקלוריות היומית ) ? אני כבר לא יכולה להריייח את הלחם הזה באמת ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה לעבור ללחם רגיל ..

הוספת תגובה

• שלום שני

ד''ר רוני חרמון
    15/07/2008

אם את ממירה במדוייק את הקלוריות בלחם קל ובלחם רגיל רצוי מלא לא תשמיני להיפך זה אפילו טוב רק קחי בחשבון שהכמות תהייה פחות מחצי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אני יודעת..

שני
    15/07/2008

שלחם רגיל זה פי 2 מלחם קל, אבל אני מרגישה שהוא הרבה יותר משביע אותי האמת שכבר הרבה זמן אני מרגישה ככה אבל משום מה פחדתי לעבור ללחם רגיל .. ולמה התכוונת שאמרת שזה אפילו יותר טוב ? תודה =]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

שני
    17/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו