טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב
אני אחרי כ 3 חודשים בדיאטת אטקינס, הצלחתי להוריד כ 13 קג ופתאום נעצרתי למרות שאני לא מגיע ל30 גרם פחמימות
יש לי מס שאלות ואבקש עזרתכם
1-האם לפי הדיאטה אני מחוייב לאכול הרבה שומנים?
2- האם זה שאני בקושי אוכל מזיק לדיאטה ( בבוקר משהו מינורי ללא פחמימות ובערב משהו בשרים עם חסה גם ללא פחמימות)
3- שתיית קפה האם זה מזיק
4- גלידה לחולי סכרת ללא סוכר ועם 6 גרם פחמימה ל100 האם זה מותר?
5- האם מלון מכיל פחמימות
6- האם אוכל ללא כמויות שומן גבוהות מפריע לירידה במשקל בדיאטה זאת?
על תשובתכם אודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כל הכבוד לך על ההצלחה. כידוע לך לאחר ירידה ממושכת יכולה להגיע "מדרגה" בה הגוף מתארגן מחדש למצב החדש ולכן אתה לא יורד. קודם כל תמשיך ולאורך זמן זה ישתלם לך שנית אתה חייב להחזיר כמויות מים גדולות שהפסדת בהליך ההרזיה הממושך ולכן שתה הרבה 15-20 כוסות ליום. בנוסף בדיאטת אטקינס לאורך זמן חייבים להוסיף מרכיבים שחסרים ראה הספר של אטקינס. לגבי שומנים כן רצוי לאכול שומן לא חייבים להגזים השומן במקרה זה בריא לך. מלון וכל פרי זה פחמימה ולכן הם חייבים להספר. לא ממליץ על גלידה לחולי סכרת זה יכול לעקב לך את הירידה כן צריך לאכול בכדי לרדת במשקל לפחות 900 קל' ליום בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד