טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, אני מרבה לאכול המון פרגיות\כבד עוף על האש ואיני יכול לחשב את כמות הקלוריות כיוון שאני לא יודע מה משקל כל נתח ויש לציין שלא מצאתי באינטרנט את המידע(ידועה לי כמות הקלוריות לשיפוד אבל זה לא מדד בשבילי כי אני לא אוכל בשיפוד ולא יודע כמה נתחים זה נקרא שיפוד במסעדות אלא אוכל פשוט הרבה נתחים)
אני אשמח אם תוכלו לנסות לעזור לי לדעת כמה גרם וקלוריות יש בנתח פרגית עוף מרובע בגודל בינוני (5 ס"מ בערך) וכמה גרם וקלוריות בחתיכת כבד(5 ס"מ בערך) אני יודע שזה אינדיווידואלי אבל ממש בערך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תפסיק להתפס לסמנטיקה . הפשוט ביותר זה לשקול פעם אחת במדוייק ואחרי כן להתייחס בערך. אין שינוי רב אם אתה אוכל150 גר' או 160 גר' ולכן אל תראה בזה חשיבות עליונה יותר חשוב שתשמור על המסגרת תשתה הרבה ותעשה פעילות גופנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים