אהרווווווון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהרווווווון
    שני
    22/07/2008

חחח נשבעת שהתגעגעתי לעצות שלך, אבל בטח אתה לא זוכר אותי =\

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אהרווווווון

הוספת תגובה

• שני, ידידתי

אהרון
    22/07/2008

כמעט ונעלבתי! איך אפשר לא לזכור אותך? דווקא לפני שקראתי את ההודעה השלך התכוונתי לשאול את יעל אם את עדיין בסביבה. אשמח להתעדכן על מצבך. אני זוכר שלפני שנפרדנו החזקת יפה מעמד למרות "הנפילות" וזה בזכות כושר ההתמדה והמוטיבציה הגבוהה שלך. את עדיין ממלצרת?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :)

שני
    22/07/2008

אממ אני לא זוכרת כ'כ ממתי הפסקנו לדבר, אז אני אעדכן בקצרה =] שקלתי בהתחלה 64,65 והיום אני בסביבות ה60 אני כבר 8 חודשים על תפריט של 1,200 , 1,300 קל' אבל בחודשים הארחונים אני לא יורדת,אולי כי אני לא עושה פ"ג, בכל אופן הגעתי למסכנה שסבבה לי עם הגוף שלי ואני לא אובססיבית אליו כמו פעם, אני משתדלת לאכול נכון,ומרגישה דיי בסדר (= עם המלצרות הפסקתי דיי מהר כי זה השפיע לי על הלימודים, אבל לא נורא :] מה איתך ? מה חדש ? למה נעלמת לנו פתאום ? היית חסר,חיפשו אותך פה ! :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב שני

אהרון
    23/07/2008

לפני כחצי שנה הפסקתי את השתתפותי בפורום בגלל חוסר זמן. מקווה שאוכל להתמיד אבל במינון נמוך יותר למרות שאני אוהב לתת תשובות מפורטות ומנומקות, דבר שגוזל לא מעט זמן. אני מצאתי פורום פחות תוסס ממה שהיה קודם. ברכות על ההשגים שלך. לפני חצי שנה נאבקת על 63 ק"ג. בכל אופן 60 זה המשקל האידאלי שלך (עבור גובה 168).. השאלה היא איך תוכלי לשמור על השרירים עם המגבלה בפ"ג. חייב להמצא פתרון לסוגיה הזאת. אצלי הכל בסדר. אני עושה הרבה ספורט מגווון: שחיה, חדר כושר, ריצה (מדי פעם משתתף במירוצים עירוניים של 10 ק"ם), עיצוב דינמי, פילטיס, מדרגה, ריקוד אירובי. בממוצע אני עוסק 3 שעות ביום בפ"ג דבר שמאפשר לי לשמור על המשקל , הכושר והשרירים בלי להגביל את כמות האוכל אבל תוך הקפדה על תזונה נכונה, מאוזנת ומגווות. יום טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר מצויין (=

שני
    23/07/2008

יפה יפה , אגב..אני כבר 1.70 :) מקווה לא לגבוה יותר :P

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גובה ומשקל אידאלים

אהרון
    23/07/2008

כמעט לכל אחת יש סיבה לקנא בך. זה נדיר שבת גובהת אחרי הגיל שלך (16.5) אבל אצל הגבוהות זה קורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה באמת לא מעודן אה חח

שני
    23/07/2008

אני בת 17 עוד חודש :) , תודה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו