אומגה שלוש ותוספים נוספים לאדם בריא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אומגה שלוש ותוספים נוספים לאדם בריא
    עמי
    23/07/2008

אילו תוספי מזון מומלצים לבחור בן 21 בריא בדרך כלל, אם בכלל. עוד שאלה, באוקטובר אני מתחיל ללמוד, ורציתי לדעת אילו תוספי מזון מומלצים לחידוד המחשבה וכו'... כמו כן התחלתי ליטול בכל בוקר 2 כמוסות של אומגה שלוש (אלספה) המכילות 300 מ"ג אומגה שלוש בכל כמוסה. האם נטילה זו מומלצת? ואם כן, במה כמוסות אלה תורמות ומהו המינון האופטימלי לאדם בריא? האם הכמוסות מכילות יוד? מכיוון שאני סובל מG6PD .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוספי מזון - דבר מצויין...

אהרון
    23/07/2008

לכיסם של היצרנים והסוחרים. ישנם יותר ויותר מחקרים רציניים שמטילים ספק ביעילותם של התוספים ואפילו מציינים נזקים (לא רק בכיס) של חלקם. תוסף המחדד את החשיבה או הריכוז = שטות מוחלטת. אדם שדבק בתזונה נכונה מאוזנת ומגוונת לא זקוק לתוספים אלא במקרים קיצוניים, כמובן בהמלצת רופא מומחה בתחום הרלוונטי. אומגה 3 יש בשפע בדגי מי ים קרים כגון סלמון. גם בחלק מדגי בריכה קיים המרכיב (למשל פורל). כמות משמעותית נמצאת גם בזרעי פישתן (יש לטחון לפני האכילה). תמיד זה בריא להרבות באכילת דגים, רצוי טריים, גם בלי קשר לאומגה 3.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה... תוספת...

עמי
    23/07/2008

תודה על התגובה קודם כל.. אני כבר תקוע עם החבילה... אז לא יזיק לסיים אותה לא??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא צריך להגזים!

אהרון
    23/07/2008

זה עדיין לא רעל. תגמור מה שכבר יש לך ותתחיל להעשיר את התפריט במוצרים שציינתי. אני מניח שתהנה גם מבחינה קולינרית מעבר לערך התזונתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספי מזון

רחל גרנות
    23/07/2008

שלום לך,
    בנושא של תוספי מזון כדאי לך להתייעץ עם איש מקצוע, דיאטנית קלינית או רופא. ההתאמה חייבת להיות אישית. כמובן, שחשוב עוד יותר לאכול נכון ולכלול את כל קבוצות המזון בתפריטך. זו הדרך הטובה ביותר לשמור על בריאות.
    רחל גרנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו