קבוצת תמיכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבוצת תמיכה
    רוית
    23/07/2008

ברצוני לשאול, אני אחרי ניתוח שרוול קיבה,היכן באיזור השרון יש קבוצת תמיכה לאנשים כמותי? נא אל תנו אותי לשמרי משקל או דיאטנית של הקופה, אני מעוניינת במישהו שיודע על הניתוחים הבריאטריים. תודה מראש רוית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קבוצת תמיכה

הוספת תגובה

• לשאלתך

אוהד
    30/07/2008

כתבתי לך תגובה מאוד ארוכה אבל לא פרסמו אותה. יש פה כמה אנשים שכותבים דברים בלי לבדוק אותם. אין לי מושג מה כל כך הבהיל אותם במה שכתבתי כי אני ממש לא בא להגיב על המומחים. אז לשאלתך יש לנו כרגע מספר קבוצות בכמה אזורים בארץ אבל בעיקר באזור המרכז(ת"א, רמת גן) אני לא אחזור איך מורכבות הקבוצות כל מה שאני אגיד לך שאת מוזמנת להגיע לפגישה ראשונה לראות במה מדובר ואם זה יתאים לך אז תוכלי להיצטרף (שבישביל מי שכתב כן העלות היא 170ש"ח ותבדוק מה המחירים של קבוצות דומות שאני מבטיח לך אין להם את אותן תוצאות ) אז אני אשמח לשמוע ממך. אוהד 050-8880767 וגם אם לא שיהיה לך המון הצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו