דיאטת כאסח עצה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטת כאסח עצה בבקשה
    קן
    24/07/2008

אני בן 45 .לפני חודשיים עשיתי דיאטת כאסח של 500 קלוריות ביום ואחרי חודש ירדתי 12 קילו כבר חודש ימים שאני ממשיך את הדיאטה עם 1200 קלוריות ביום אבל לא מצליח לרדת בכלל . אפילו היתה עליה קלה ביותר . מה עלי לעשות על מנת להמשיך לרדת במישקל ? האם עליי לרדת מתחת 1200 קלוריות ביום ? אולי הקיבה שלי התרגלה ל500 קלוריות ביום ובגלל זה ב 1200 קלוריות אני לא ממשיך לרדת? רציתי לציין שאני עושה 3 פעמים בשבוע הליכה של 8 קילומטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטת כאסח עצה בבקשה

הוספת תגובה

• תוצאה צפויה

אהרון
    24/07/2008

לא היה יכול להיות אחרת! אל תוסיף חטא על פשע ותחזור לשפיות. אין לי נתונים פיזים שלך אבל גם בלעדיהם אני יכול ליעץ לך לעבור לדיאטה מתונה ומאוזנת גם אם לא תראה תוצאות מיידיות בגלל הבלגן שגרמת לגוף ולמטבוליזם שלך. אם אתה נוהג לספור קלוריות, אכול 23 ק לכל ק"ג גוף ותבצע את הפעילות הנוכחית כל יום תוך הגברת העצימות ל-110-120 פעימות \דקה (עצימות בינונית). מומלצת 2-3 פעמים בשבוע גם פעילות אנאירובית נכונה, לשימור מסת השרירים. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי קן

ד''ר רוני חרמון
    25/07/2008

הבעיה שלך די נפוצה אסור לך לרדת בכמות הקלוריות להיפך אתה חייב להעלות את תצרוכת הקלוריות שלך ע"י ביזבוז אנרגיה גדול יותר. כמו כן שים לב שאתה לא שותה . עם הירידה במשקל גופך הפסיד מים רבים והוא במצב התיבשות מסויים אם לא תחזיר את הנוזלים לגוף לא תרד ולכן שתה 20 כוסות מים ליום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז תצרף לדיאטה שאתה עושה

לאה
    30/07/2008

מדבקות להרזייה ותראה את התוצאות בעצמך. לאה * אתה יכול לפנות אלי לאי מייל ואסביר יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו