חייבת עזרה בירידה במשקללל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת עזרה בירידה במשקללל
    נעמה
    31/07/2008

שלום אני בת 27 ושוקלת 69 גובהי הוא 1.78מ אני מעוניית לרדת כ5-6 קילו אני שותה המון המון המון מים בבוקר בדרך כלל לא אוכלת כי אני לא רעבה ומעדיפה להישאר קלילה.. בצהריים אני מכינה סלט ירוק ללא שמן עם מיץ לימון סלט מוכרב מ- חסה בתל ירוק מלפפון פיטרין קולרבי צנון שמיר מה שיש בעיקר ירוקים בערב איזה סנדוויץ מחיטה מלאה עם פסטרמה או פרגית על האש וקינואה למחרת גם לוקחת קינואה לעבודה משתדלת לא לאכול אחרי 7 בערב הולכת עם הכלבה שלי בערב לטיול של חצי שעה ועושה ספורט במכון לפעמים לא מתמידה ואני " תקועה " לא יורדת במשקל חייבת חייבת עצה אשמח לתגובה איך אוכל לרדת במשקל תודה נעמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תאכלי ארוחת בוקר

אוהד
    31/07/2008

ובריאה ומאוזנת רק ככה תרדי בצורה נכונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוהד

נעמה
    31/07/2008

שלום ותודה על התגובה האפ לאכול בבוקר גם שלא רעבים? אני בדרך כלל לא רעבה על הבוקר תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יורדת

רחל גרנות
    01/08/2008

שלום נעמה,
    כדי לרדת צריך לאכול. כאשר לא אוכלים הגוף נכנס למגננה, שומר על כל קלוריה . את רואה את זה על בשרך. אז נכון שאין צורך לאכול כשלא רעבים, אולם, בין זה לבין מה שאת עושה המרחק גדול. התחילי להעלות את האוכל בהדרגה ובזהירות ותיוכחי לדעת שכאשר תהיי נחמדה יותר לעצמך ולגוף הוא ישתף פעולה.
    בהצלחה,
    רחל גרנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד תשובה

אהרון
    01/08/2008

במידה ומבנה הגוף שלך צר, היעד שקבעת הינו נכון ועם הנתונים שלך לא יהיה קשה להשיגו. את לא צריכה לשתות "המון המון המון" מים , מספיק רק "המון" אחד. חשוב לשתות הרבה מים אבל משם לא תבוא הישועה. העדר תאבון בבוקר היא תופעה ידועה ונפוצה ואת לא חייבת לאכול אם את לא רעבה אבל אכלי יותר מאוחר, לפני ארוחת הצהריים. לסלט של הצהריים הוסיפי גזר מגורד שמכיל בטה-קארוטן (וויטמין A) וגם פילפל אדום (המון וויטמין C) ורצוי גם להוסיף כפית שמן. את חייבת בצהריים גם חלבון מן החי: בשר רזה\דג\גבינה רזה\ביצה. הוסיפי ארוחת ביניים (פרי או לבן 1.5%). בערב הוסיפי סלט גדול כמו בצהריים, אפשר לגוון את המרכיבים. *****אם את רוצה לראות תוצאות מוחשיות, חייבת להתמיד בפעילות גופנית.. חצי שעה בערב לא מספיק, את צריכה שעה כל יום של הליכה מהירה. במכון התאמני 2-3 פעמים בשבוע בתרגילי התנגדות אפקטיביים לשימור מסת השרירים, תחת הדרכה מקצועית. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאהרון

WLC
    02/08/2008

אני אשמח לדעת מהי הכשרתך ? כי נשמע לי קצת מוזר שאתה אומר לה אם היא לא רעבה אז לוותר על ארוחת הבוקר ואז אתה עוד אומר לה לאכול גזר בגגל הבטא-קורוטן כי לאנשים בירידה במשקל ממש לא מומלץ לאכול גזר לבדו(חתוך בסלט עם עלים וירקות אחרים בסדר ) כי הוא מעלה את רמת הסוכר בדם ברמה מאוד מהירה (הכוונה לערך הגליקמי)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאהרון תודה

נעמה
    04/08/2008

תודה על התגובות אבל חייבת לדעת אם גזר אפשר לאכול או לא כי מדי פעם בבוקר עד ארוחת הצהריים אני מנשנשת גזרים קטנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מותר...

אהרון
    04/08/2008

אלא מומלץ מאוד בתור נישנוש בעיקר בבוקר לאור העובדה שאת מעדיפה לא לאכול ארוחת בוקר. מישהו כתב פה שטות שאין כמוהה בקשר לגזר . הוא לא מבדיל בין אינדקס לבין עומס או מעמס גליקמי. ******בתאיבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להבהיר בקשר לגזר!!!

WLC
    05/08/2008

גזר הוא מאוד בריא אבל... שאנחנו בתהליך של ירידה במשקל אנחנו צריכים להימנע מגזר כנשנוש. אפשר ורצוי (כי הוא מאוד בריא) לאכול גזר בתוך סלט אבל בפירוש לא לבד כנשנוש ועוד משהו פריכיות אורז להתרחק!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אןף אני כבר מיואשת

נעמה
    07/08/2008

כפי שכתבתי בהודעות הקודמות משקל 69 גובה 178 בת 27ואני לא מצליחה לרדת במשקל לא יורדת גרם איך זה ייתכן ומה אני עושה לא בסדר לא אוכלת אחרי 7 בערב לרוב מביאה סלט ירוק לעבודה עם 1 כפית שמן זית ולפעמים בכלל לא ולימון טונה במים ביצה קשה מה שיש ואז בסביבות 5 6 בערב או קינואה עם סלט וחזה עוך או עוף בתנור או טוסט עם לחם מלא או סנדווית לחם מלא עם פסטרמה באמצע השבוע פעם בשבוע מזמינות סושי וגם עם אורז מלא יש לציין שאני חיה בניו יורק אני לא נוגעת בג'אנק מכינה לבעלי שניצילים פתיתים ולא נוגעת אוכלת לפעמים שניצל טבעול ברוקולי המון ירוקת מאודים עם סויה שום צ'ילי ואני לא יורדת אני נוסעת לארץ לשבועיים וכשאחזור אמשיך ללכת למכון הכושר 3 4 פעמים בשבוע אבל מה אני עושה לא בסדר אני רוצה לרדת 5-7 קג ואני לא יכולה לסבול את עצמי ככה וחייבת לרדת נמנעת ממתוקים מטוגנים וכו מה לעשות עיזרו לי אני גם שותה המון מים בבקשה עיזרו לי תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום נעמה

ד''ר רוני חרמון
    06/08/2008

הליכה של חצי שעה לא מספיקה מינים זמן שעה. בכדי לרדת במשקל צריך דיאטה מתוכננת היטב ובריאה תוכנית אימון גופני מתוכנן והתמדה לאורך זמן לפחות שלושה חודשים ברצף. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו