אחוזי שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחוזי שומן
    אביבה
    31/07/2008

שלום רב אני בת 26 / 1.60 ס"מ - בשנה האחרונה התחלתי לאכול באופן בריא ולעשות ספורט 4 פעמים בשבוע (אירובי ואנאירובי) והורדתי 26 ק"ג ממשקל גופי (המשקל ההתחלתי היה 90 ק"ג) כיום אני שוקלת 64 ק"ג אך בבדיקה שעשיתי התברר שיש לי 35% שומן בגוף למרות כל הספורט והתזונה הנכונה..(לא אוכלת סוכר, לא שותה משקאות ממותקים, קמח מלא, לחם קל, גבינות קלות וכדומה)...אמרו לי שזה מצב לא טוב ושאני צריכה לרדת עוד כ-7 ק"ג. האומנם???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחוזי שומן

הוספת תגובה

• חלבון...

אוהד
    31/07/2008

את צריכה להוסיף לתפריט שלך עוד חלבון במיוחד עד חצי שעה אחריי האימון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

אביבה
    31/07/2008

מה זה כולל? כלומר מה עלי לאכול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לאכול

אוהד
    01/08/2008

בעיקרון את צריכה לבנות את התפריט שלך בצורה כזאת שיכיל לפחות 1.2 גרם חלבון על כל קילו משקל גוף שלך(כי את גם בתהליך ירידה וגם מתאמנת 4 ימים בשבוע) הייתי ממליץ לך לרשום במשך שבוע את כל מה שאת אוכלת (הכל) ואז לבדוק כמה חלבון את צורכת. לפי נסיון שיש לי עם אנשים בירידה במשקל את תגלי שאת אולי מגיעה לשליש ממה שאת צריכה. הגוף שלנו בנוי מחלבון אז איך אנחנו מצפים ממנו לבנות את עצמו אם אנחנו לא נותנ ים לו מספיק חלבון ? היית יכולה לבנות בית בלי בלוקים??? הייתי שמח להעביר לך טבלה של מוצרים וכמה חלבון הם מכילים, פשוט כל פעם שאני רושם פה את האימייל שלי אז מוחקים לי את ההודעה. בהצלחה אוהד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להוציא את הטבלאות מחוץ לחוק

רחל גרנות
    01/08/2008

שלום לך,
    כל הכבוד על הירידה במשקל ובמיוחד על השינוי שעשית וההתמדה. זה לא פשוט וחבל שכל מיני טבלאות, נוסחאות וכדומה עלולות לייאש ולחבל בהישג.
    האם את מרגישה טוב עם עצמך? אם כן, כדאי לשכוח מהאינפורמציה החדשה הזאת שקבלת על אחוזי שומן (אגב, אני לא לגמרי בטוחה באמיתות המידע). המשיכי כפי שאת נוהגת ותיהני מעצמך.
    רחל גרנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברכות על ההשג המרשים.

אהרון
    01/08/2008

לכל הדעות, אחוז השומן שלך גבוה באופן ניכר. מדד אחוז השומן נקבע באופן מדעי בעיקבות מחקרים רבים ומגווונים לאורך תקופה ארוכה. אחוז השומן המירבי לאישה הוא 25% ולגבר 20%. פעילות אירובית אפקטיבית (60-65%) לפחות שעה ביום מורידה את אחוז השומן ופעילות אנאירובית מגינה על מסת השרירים. התמידי בתזונה נכונה ופעילות נכונה וההרזיה תמשך אבל בקצב איטי יותר. 26 ק"ג בשנה זה יפה מאוד וזה מוכיח שיש לך נחישות וכושר התמדה. בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו