מה האלטרנטיבות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה האלטרנטיבות?
    pl765
    01/08/2008

אז ככה, אני בגובה 1.65, משקל 89, רחב מאוד. הייתי מאז ומתמיד פעיל ספורטיבית(כמעט בכול ספורט אפשרי) כולל משקולות בחדר כושר. מאז שהתחילו לי הבעיות בברכיים, כאבי גב תחתון והלחץ דם הגבוה, אני פשוט לא מסוגל לרוץ, לא משנה כמה אני מנסה(כמו כן פעם יכלתי לרוץ 8 קילומטר בדופק 210 וכעת הדופק שלי במנוחה הוא 100(אני מטופל בקרדיולוק ודיובן). רציתי לבחון אלטרנטיבות שהן מספיק יעילות כדי לרדת במשקל ולשפר את הבריאות ואת הגובה. לא יודע אם זה רלוונטי, אבל אינני אוכל הרבה, לרוב ארוחה אחת או שתי ארוחות. לנסות לאכול יותר התברר לי כלא אפשרי מכיוון שבגלל אורח החיים, אני לא יכול להקפיד לאכול ארוחה מסודרת בשעה קבועה. כמו כן מאז שהשתחררתי אני מרבה בשתיית קולה ומיצים למינהם שמכילים מעל 40 קלוריות פר 100 מ"ל, אפשר לומר שזאת הבעיה הכי גדולה שלי, אני לא מסתדר טוב עם מים(שותה רק כשאני צריך לקחת תרופות), ולא מסתדר עם משקאות דיאט אחרים. תוכלו להמליץ לי בבקשה את כמות הקלוריות ליום שאני צריך לצרוך, והיכן ניתן לחשב הנ"ל, וכמו כן, הצעות לפעילות ספורטיבית אחרת(עד עכשיו, מזה חצי שנה, לא זזתי ממש) אקבל בברכה. תודה רבה, ומצטער על ההודעה הארוכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה האלטרנטיבות?

הוספת תגובה

• מקס

אוהד
    01/08/2008

קודם כל כל הכבוד על הרצון. כמה דברים אבל באמת שזה לא מספיק אתה חייב לעבוד עם מישהו בצורה אישית. תתחיל פעילות ספורטיבית בצורה הדרגתית בהתחלה הליכה אח"כ הליכה בעליה ואז קצת הליכה ריצה(בהתחלה תעשה 10דק ואז תנסה לאתגר אותך כל הזמן(ככה תבנה את הכושר שלך בצורה איטית אך נכונה ובטוחה. וכמובן שאתה חייב לשנות את התפריט אם תגיד לי מאיפה אתה בארץ אוכל לתת לך המלצה למי לפנות בהצלחה אוהד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי מקס משקל כפול 24 כפול 0.9

ד''ר רוני חרמון
    02/08/2008

זה כמות הקלוריות היומית בכדי לשמור על משקלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובות, אך

pl765
    06/08/2008

כמו שציינתי, יש לי בעיות בריאותיות שלא מאפשרות ריצה או הליכה ממושכת. לכן אני מבקש עצות לאימון אלטרנטיבי, כמו כן היכן ניתן לחשב את הקלוריות של כול מאכל? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מקס

ד''ר רוני חרמון
    06/08/2008

אתה צריך לאכול מס' קלוריות השווה לחישוב משקל כפול 24 כפול 0.9 בכדי לשמור על המשקל במצב מנוחה אם רוצים לרדת צריך לאכול פחות מזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו