מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אכילה נכונהאודליה03/08/2008
שלום ה bmi שלי הוא 26 ושאלתי היא כזאת מה עליי לאכול בשביל לרזות (וכמובן שאני עדיין מתכוונת לאכול מתוק ) בנוסף אני מתאמנת כחודש ועושה הליכה במכשיר פעמיים בשבוע כ 50 דק ועושה פילאטיס פעמיים בשבוע שאלתי היא אם כדאי לי לשנות את משך זמן אימון במכשיר לכל יום אבל 35 דק אימון במקום פעמיים בשבוע מעבר לזה אני לא מתכוונת להתאמן. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודליה
אהרון03/08/200835 דקות כל יום זה יותר יעיל אבל גם הקצב חשוב. לתוצאות מוחשיות השתדלי להגדיל את המינון. פילטיס היא פעילות מצויינת אך אינה שורפת שומן אלא מחזקת את השרירים, בעיקר של הבטן ומרכז הגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מינון להגדיל?
אודליה03/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת זמן וקצב ההליכה
אהרון03/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאהרון
אודליה03/08/2008אני מודה לך על התגובה אבל עוד לא קיבלתי מענה לשאלת התזונה ולגבי האימון כבר כתבתי שמעבר ל 35 דק אימון כל יום אני לא מתכוונת להוסיף לגבי הקצב זה כבר עניין אחר. זה יותר ממה שאני מתכוונת להקציב לעצמי שלטעמי זה די והותר בשבילי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם מה שאת עושה זה טוב.....
אהרון03/08/2008בהתחשב שהעודף שלך אינו ניכר אלא מעט מעבר לגבול העליון, אבל כמובן זה תלוי במבנה הגוף. העיקר שתתמידי. 35 דקות כל יום בעצימות נכונה זה בסדר. *****לגבי התפריט זה לא נכון להציע לך בלי לדעת את הנתונים שלך מעבר ל BMI אלא אם את אודליה אתה התכתבתי לפני חצי שנה ואני זוכר בערך את הנתונים. אם זאת את, דפדפי אחורה ותמצאי את החומר המבוקש, אני לא שיניתי כלום בגישתי. אם לא, תפרטי את הנתונים שלך בצרוף התפריט היומי ואשתדל לעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאהרון
אודליה03/08/2008גיל 29 159/65 מבנה גוף בינוני אני חושבת. בבוקר אני שותה נס עם חתיכת עוגה ב 10 סנדוויץ עם ממרח גבינה, חומוס, קוטג' גבינה צהובה 9% בצהריים שניצל טבעול או טונה עם פסטה או פתיתים בחמש אני אוכלת מעדן דיאט או יוגורט עם גרנולה בערב שוב סנדוויץ עם ממרח +חביתה משמונה ואילך זה תלוי אם מתחשק לי לאכול משהו אז אני יאכל עוגה או 4 קוביות שוקולד אני מגיעה לליטר בשתיה של מים לא וודאי לכל יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעות שיפור לאודליה
אהרון03/08/2008. *****בוקר: להמתיק את הנס בממתיק מלאכותי (לא יותר מדי), לא כל יום עוגה, להוסיף ירקות *****10: סנדוויץ מלחם קל מלא עם קוטג'\גבינה 3% או חומוס, כדאי לוותר על הצהובה.אלא לעיתים רחוקות אם את מאוד אוהבת, להוסיף פילפל אדום. ******צהריים: שניצל טבעול לייט רק לעיתים רחוקות,במקומו עוף צלוי ללא עןר ושומן. טונה במים, לא בשמן. פסטה רק מקמח מלא , רצוי להחליף בירקות מבושלים בגלל שאת אוכלת מספיק עמילנים בבוקר ובערב להוסיף סלט גדול ללא רוטב עשיר, רק כפית שמן ולימון. ******בחמש: זה בסדר, אפשר להחליף עם פרי. ***** ערב: חביתה רק מביצה אחת או ביצה + חלבון של ביצה ללא שמן. להוסיף סלט גדול ומגוון ללא רוטב. *****משמונה ואילך: להחליף את הממתקים בפירות יבשים (לא יותר מדי). הם יספקו לך את הכמיהה למתוק אבל יותר בריאים למרות שגם הם מכילים הרבה קלוריות (פחות מעוגה או שוקולד), בהדרגה החליפי אותם בפירות טריים תוך הגבלת הכמות. *****מומלץ להגדיל את כמות המים. ככול שהתפריט עשיר במזונות עתירי מים כמו ירקות טריים ופירות אפשר להסתפק בפחות מים אבל לא פחות מליטר ליום. שתית מיים עוזרת במידה מסויימת להרזיה אבל לא תופסת מקום מרכזי***** *****בתאבון! גיל 29 159/65 מבנה גוף בינוני אני חושבת. בבוקר אני שותה נס עם חתיכת עוגה ב 10 סנדוויץ עם ממרח גבינה, חומוס, קוטג' גבינה צהובה 9% בצהריים שניצל טבעול או טונה עם פסטה או פתיתים בחמש אני אוכלת מעדן דיאט או יוגורט עם גרנולה בערב שוב סנדוויץ עם ממרח +חביתה משמונה ואילך זה תלוי אם מתחשק לי לאכול משהו אז אני יאכל עוגה או 4 קוביות שוקולד אני מגיעה לליטר בשתיה של מים לא וודאי לכל יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהרון
אודליה03/08/2008לגבי המתוק בערב זה לא יעזור לי מכיון שאני עדיין ארצה לאכול משהו כמו עוגה או גלידה זה כבר בשביל הנשמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיזה דופק אני צריכה להגיע באימון?
אודליה03/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה120-125
אהרון03/08/2008מדי פעם להגביר עד 140 במשך 1-2 דקות אבל לא חובה. להשתדל לא לרדת מתחת 110 מלבד ההרפיה של הדקות האחרונות. אם את לא מאומנת, התקדמי בהדרגה אל היעד הזה, אני מתכוון לעצימות, לא למשך האימון כי בפחות מ30 דקות יעילות שריפת השומן יורדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה נכון
אודליה03/08/2008שאחרי האוכל צריך להמתין שעתים עד לאימון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, אחרי ארוחה עיקרית
אהרון03/08/2008אבל מותר ומומלץ לאכול בננה או פרי יבש חצי שעה לפני האימון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)