שאלה חשובה מאוד!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה מאוד!!
    יעל
    14/08/2008

אני מורן בת 16 בפעם האחרונה שנשקלתי המשקל שלי היה 47 והגובה שלי הוא 159 עכשיו עליתי בסביבות ה 4 קילו ואני שוקלת משהו כמו 51/52 כולם אומרים לי שאני רזה אבל יש לי בעיה בבטן היא נורא גדולה שמנה ובולטת אני לא מרגישה איתה בנוח וגם תמיד מעירים לי עליה. מה אפשר לעשות?.זה ממש לא יפה ככה כל חולצה שאני שמה רואים אותה ואין דרך להסתיר אותה אני מכניסה בטן עד כמה שאני יכולה והיא עדיין בולטת התפריט שלי הוא ככה: בוקר שוקו פרי וחטיף דגנים של שוגי של 100 קלוריות צהריים מנה בשרית/ביצה/טונה עם ירקות ואפונה וזיתים ביניים פרי וארוחת ערב מעדן או קוטג' או מרק שעועית עם אורז לחם או עדשים ואחרי זה עוד פרי בימים האחרונים אכלתי יותר מדי הרבה עוגיות וממתקים שוקולדים וג'אנק פוד אני מרגישה מאוד כבדה ואני שמה לב שהבטן שלי גדלה יותר ממה שהייתה כשהייתי אצל הדיאטנית היא נתנה לי כמה תרגילים לבטן והתפריט היא אמרה שהוא בסדר. אבל זה לא עוזר בבקשה תעזררו לי .. מה אני צריכה לשנות?!?!?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה מאוד!!

הוספת תגובה

• שם הכותבת-יעל ,זה על אמא שלי זה לא

יעל
    14/08/2008

משנה לי את השם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה " חשובה מאוד"

אהרון
    14/08/2008

התפריט שלי הוא ככה: בוקר שוקו ****עם חלב 1% וממתיק מלאכותי שאת מכינה מקקאו פרי וחטיף דגנים של שוגי של 100 קלוריות ****עדיף דגנים טבעים צהריים מנה בשרית/ביצה/טונה עם ירקות ואפונה וזיתים ****הרבה ירקות ביניים פרי וארוחת ערב מעדן ****במקום מעדן - לבן 1.5% עם חתיכות פרי טרי או יבש או קוטג' או מרק שעועית עם אורז לחם או עדשים ואחרי זה עוד פרי ****בארוחת ערב גם סלט ירקות. הלחם והאורז צריכים להיות מלאים. בימים האחרונים אכלתי יותר מדי הרבה עוגיות וממתקים שוקולדים וג'אנק פוד אני מרגישה מאוד כבדה ואני שמה לב שהבטן שלי גדלה יותר ממה שהייתה *****את מסבירה בעצמך למה שמנת. אכלנו, שילמנו! כשהייתי אצל הדיאטנית היא נתנה לי כמה תרגילים לבטן והתפריט היא אמרה שהוא בסדר. אבל זה לא עוזר ******חשוב מאוד לעשות תרגילי בטן נכונים ובמינון אפקטיבי. זה מחזק את השרירים אבל לא מוריד את השומן באופן נקודתי. רק הרזיה כללית משפיעה גם על שומן הבטן. כמו כן צריך פעילות אירובית אפקטיבית שעה ביום. בבקשה תעזררו לי .. מה אני צריכה לשנות?!?!? ******את שלי כבר עשיתי, עכשיו זה התור שלך! עדכני אותי. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו