בעייה מעצבנת ! צריכה עזרה . .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעייה מעצבנת ! צריכה עזרה . .
    אנונימית
    15/08/2008

אני בת 15 וחצי ושוקלת 58 הגובה שלי הוא 1.63 . לפני כ- חצי שנה פרשתי מחוג ריקוד ( בחוג הייתי מגיל 4 ) . מאז ומתמיד הייתי רזה ולא שמרתי על תזונה . אכלתי מה שבא לי מתי שבא לי . הריקוד הציל אותי , הייתי במצב מצויין מבחינת כושר וגם היה לי גוף יפה הייתי ממש רזה . לאחר שהפסקתי עם הריקוד המשכתי לאכול רגיל . מה שבא לי מתי שבא לי , ואני מתחילה לראות שפתאום הירכיים לא כמו שהיו והצדדים של הבטן מתחילים לגדול , הטוסיק גודל . ניסיתי הליכה אך בימי הקיץ החמים האלה זה נורא קשה , בחדר כושר לא התמדתי , ואני לא יכולה לעמוד בפיתוי של שוקולדים . מה לעשות ???? מצפה לתשובה . תודה מראש (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עוד משהו ....

אנונימית
    15/08/2008

יש לציין שעקב הריקוד נוצרו בגופי המון שרירים . אז המשקל אולי קשור לשרירים ? בכל זאת הגוף מתחיל להראות סימני השמנה =\ אנא עזרו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרשתי מהריקוד עקב . .

אנונימית
    15/08/2008

פרשתי מהריקוד עקב . . הלימודים רציתי להשקיע בלימודים והריקוד לקח לי המון זמן על חשבון הלימודים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגעת לגיל שאפשר להתחיל...

אהרון
    15/08/2008

לאכול בריא ולא יותר מדי. אם הפסקת הריקוד את שורפת פחות קלוריות ואם את אוכלת אותו דבר נוצר מאזן אנרגיה חיובי שהופך לשומן. לפי מה שאת מדווחת, את בתהליך השמנה שילך ויגבר אם לא תקחי את עצמך בידיים, וטוב שעה אחת קודם. גם הרזים שביננו לא צריכים לאכול מה שבא להם ומתי שבא להם, גם לא יכולים לוותר על פעילות גופנית כאורח חיים. שלב הגביה שלך לקראת סופו וההשמנה רק בהתחלתה. גם השרירים ייחלשו אם לא תדאגי להפעיל אותם באופן אפקטיבי. בסיכום, את חייבת לעבור לתזונה נכונה ומבוקרת משולבת בפעילות גופנית אפקטיבית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת פעילות גופנית

רחל גרנות
    16/08/2008

שלום לך,
    קורה לך דבר שקורה לרבים שהפסיקו פעילות גופנית. בזכות הריקוד יכולת לאכול יותר ואילו כיום אותה אכילה ללא הוצאת האנרגיה של הריקוד מעלה במשקל.
    אז מה לעשות? ראשית, לא להילחץ, אלא להבין את מה שקורה לך. והאפשרויות כמובן, לנסות לעשות בפעילות גופנית (זה לא חייב להיות ריקוד, אלא כל ספורט אחר) וכמובן, להתחיל לשים לב לכמויות שאת אוכלת. קצת מודעות.
    בהצלחה,
    רחל גרנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו