טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 15 וחצי ושוקלת 58 הגובה שלי הוא 1.63 . לפני כ- חצי שנה פרשתי מחוג ריקוד ( בחוג הייתי מגיל 4 ) . מאז ומתמיד הייתי רזה ולא שמרתי על תזונה . אכלתי מה שבא לי מתי שבא לי . הריקוד הציל אותי , הייתי במצב מצויין מבחינת כושר וגם היה לי גוף יפה הייתי ממש רזה . לאחר שהפסקתי עם הריקוד המשכתי לאכול רגיל . מה שבא לי מתי שבא לי , ואני מתחילה לראות שפתאום הירכיים לא כמו שהיו והצדדים של הבטן מתחילים לגדול , הטוסיק גודל . ניסיתי הליכה אך בימי הקיץ החמים האלה זה נורא קשה , בחדר כושר לא התמדתי , ואני לא יכולה לעמוד בפיתוי של שוקולדים .
מה לעשות ????
מצפה לתשובה .
תודה מראש (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לאכול בריא ולא יותר מדי. אם הפסקת הריקוד את שורפת פחות קלוריות ואם את אוכלת אותו דבר
נוצר מאזן אנרגיה חיובי שהופך לשומן. לפי מה שאת מדווחת, את בתהליך השמנה שילך ויגבר אם לא
תקחי את עצמך בידיים, וטוב שעה אחת קודם. גם הרזים שביננו לא צריכים לאכול מה שבא להם ומתי שבא להם, גם לא יכולים לוותר על פעילות גופנית כאורח חיים. שלב הגביה שלך לקראת סופו
וההשמנה רק בהתחלתה. גם השרירים ייחלשו אם לא תדאגי להפעיל אותם באופן אפקטיבי.
בסיכום, את חייבת לעבור לתזונה נכונה ומבוקרת משולבת בפעילות גופנית אפקטיבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, קורה לך דבר שקורה לרבים שהפסיקו פעילות גופנית. בזכות הריקוד יכולת לאכול יותר ואילו כיום אותה אכילה ללא הוצאת האנרגיה של הריקוד מעלה במשקל. אז מה לעשות? ראשית, לא להילחץ, אלא להבין את מה שקורה לך. והאפשרויות כמובן, לנסות לעשות בפעילות גופנית (זה לא חייב להיות ריקוד, אלא כל ספורט אחר) וכמובן, להתחיל לשים לב לכמויות שאת אוכלת. קצת מודעות. בהצלחה, רחל גרנות
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד