לא יודעת מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה לעשות
    נועשת
    25/02/2007

אני לא יודעת למי לפנות אולי זה לא נכון שאני פונה לפורם הזה אבל אני כבר נואשת. אולי אני צריכה לפנות לפסכולוג אבל אני לא יכולה לעשות את זה כי אני בצבא , בצבא לפנות לפסכיולוג זה ... ממש לא טוב . הבעיה שלי היא ששכחתי, שכחתי איך לאכול זה ממש מצחיק נכון. קראתי שאני סובלת ממש נקרה אכילה כפייתית ואני לא יודעת למי לפנות אני יכולה להרזות 10 ק"ג בחצי שנה ולאכולה 500 קלוריות ביום ולעשות ספורט רצחני וחצי שנה אחרי זה להעלות 20ק"ג ולא להפסיק לאכול ואני לא יכולה להפסיק באמת. אבל עכשו זה נהיה יותר גרוע אני מקיא בכוונה כי אני מרגישה כי הבטן שלי נקרעת לגזרים ואחרי זה אני ממשיכה לאכול .
    אני ממש ממש לא יודעת כבר מה לעשות ,אולי תוכלי לייעץ לי משהו חוץ מי ללכת לפסכולג כי זה לא יקרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מה לעשות

הוספת תגובה

• לא יודעת מה לעשות

מוניקה קרן
    26/02/2007

לפי דברייך נשמע שיש לך הפרעת אכילה. זו בעיה שדורשת טיפול רב מערכתי הכולל יעוץ תזונתי, רפואי ונפשי. אם אינך רוצה לפנות ליעוץ נפשי, כדאי שבשלב הראשון תפני לדיאטנית בצבא (את צריכה לפנות לרופא היחידה ולבקש הפניה). אח"כ תראי איך אתן מתקדמות. אופציה נוספת היא לפנות באופן פרטי למרפאות המטפלות בהפרעות אכילה. בכל מקרה, אל תזניחי את העניין. ככל שעובר הזמן יותר קשה לצאת מהבעיה.
    בהצלחה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו