טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
כתבתי את ההודעה הזו לפני כמה דקות וני לא מוצאת ותה בשום מקום, עמכם הסליחה אם נתלתם בה פעמים...
אז ככה,
בהמשך להודעות הקודמות - אימצתי את עצתכם ופניתי לתזונאית שתתאים לי תפריט יומי מאוזן.
הבעיה היא שהתפריט מכיל הרבה יותר קלוריות ממה שאכלתי בשבועות האחרונים ואני פחדת להשמין..
חשוב לציין, התפריט לא כ"כ מגוון כי ני לא אוכלת פירות וירקות.
בוקר:
קורנפלקס עם חלב 1%
10-18 (השעות בהן אני בצבא):
סדנביץ' עם גבנ"צ לייט וביצה
סנדביץ' עם פסטרמה לייט וכף חומוס
מעדן דיאט
מלפפון
ערב:
מרק ע"ב פחמימה
או
7 כפות אורז/פסטה/קוסקוס
אחרי כושר:
3 פתי עם חצי קוטג' 3%
תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני רואה שגם התזונאית לא הצליחה לשכנע אותך לאכול ירקות ופירות. אמנם על מנת להתמיד
בתפריט צריך שההרכב שלו לא יהיה שנוא על המרזה, אבל יש גם מרכיבים שלא ניתן לוותר עליהם.
ירקות ופירות נחוצים להספקת וויטמין C, בטא-קרוטן ועוד כמה אלמנטים חשובים. מלפפון אחד ביום
משול לכלום, בעיקר שגם כך ערכו התזונתי דל. בנוסף לכך גם חלק ממה שהתפריט מכיל אינו על
טהרת התזונה הנכונה: יותר מדי כימיקליים, חומר משמר, וצבע מאכל. אני לא רואה שומן מן הצומח
חד\ ורב-בלתי רווי. בלי מרכיב גדול של מזון בעל צפיפות קלורית נמוכה, קרי ירקות ופירות יהיה לך קשה לרזות ובעיקר לשמור.
מבחינה קלורית זה בסדר אבל מכיל יחסית הרבה פחמימות מרוכזות. לא ברור לי אם הם מלאות
או "ריקות" ואם הלחם רגיל או קל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם כל תודה על התשובות שתמיד מגיעות במהירות ותמיד מקצועיות.
שנית, מדובר בלחם קל, גבינות קלות, כל מה שמופיע בתפריט ציך להיות לייט..
דבר אחרון, יש לך הצעות לשיפור או ייעול הארוחות והתפריט? תודה רבה! :-)
בוקר:
קורנפלקס עם חלב 1%
*****עדיף להחליף לפחות מדי פעם בשיבולת שועל. הקורנפלקס מכיל סוכר וחומרים אחרים..
10-18 (השעות בהן אני בצבא):
סדנביץ' עם גבנ"צ לייט וביצה
******גבנ"צ --> גבינה לבנה\קוטג' 3%
סנדביץ' עם פסטרמה לייט וכף חומוס
********פסטרמה --> חזה עוף צלוי שמכינים יות קודם. אפשר גם פרגית אחרי הסרת השומן.
מעדן דיאט
*****מכיל סוכר. עדיף לבן 1.5%. אפשר להוסיף גם צימוקים או חתיכות פרי יבש אחר בתוכו וזה מעדן אמיתי ובריא.
מלפפון
ערב:
מרק ע"ב פחמימה
****** תנסי פעם מרק ירקות, (לא מתים מזה) בנוסף לשורה השניה..
או
7 כפות אורז/פסטה/קוסקוס
אחרי כושר:
3 פתי עם חצי קוטג' 3%
**** או קופסת טונה במים.
בתאבון!..
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד