כמה פעילות גופנית ממולץ לעשות??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה פעילות גופנית ממולץ לעשות??
    עדי
    27/06/2007

אני ילדה מתבגרת (בת 15 בקרוב).... ורציתי לדעת כמה פעילות ספורטיבית כדאי לעשות ביומיום.... (?)

-תודה-

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התעמלות

ד''ר רוני חרמון
    27/06/2007

יש אין סוף פעילויות גופניות צריך לדעת לבחור מה מתאים ולאיזה מטרה כעיקרון אפשר לעשות התעמלות של מתיחות פעמיים בשבוע וזה שומר על הגמישות אם מוסיפים הליכה של שעה פעמיים בשבוע זה מתחיל להיות טוב מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחלהה...!! ; )

עדי
    27/06/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות גופנית

ליאורה
    27/06/2007

האם הליכת 20 דקות כל יום הינה שוות ערך להליכה של שעה פעמיים בשבוע? הליכה יומית של יותר מ-20 דקות משעממת אותי. אני מעדיף לשחות 20-30 דקות במהלך היום, בנוסף להליכת 20 דקות, ו/או לעשות התעמלות בקבוצה. האם יש עם זה בעיה, מבחינת שמירה על הבריאות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו