מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדתי 18 קילוחבר של אהרון30/08/2008
אני מטר 80 שקלתי ביום כיפור שעבר 112-113 בערך ולא יכולתי לנשום אז התחלתי דיאטה לבד בלי ללכת לרופאים רק ליכנס לפורום הזה ולקרוא תהודעות.דבר 1 זרקתי תכל הממתקים ו11 חודשים לא אכלתי שום ממתק ושם גלידה ושם פיצה אני אוכל הכל אבל בכל אחורה מוסיף גם 3-4 מלפפונים 2 גמבות אדומות עגבניה וחצי גזר .אני לא עושה שום ספורט כי אני על כיסא גלגלים עשיתי תאונה לפני כמה שנים.לפני התאונה שקלתי 70 קילו ב3-4 שנים עליתי 43 קילו ל113.בקיצור עכשיו אני שוקל 94 חסר לי לרדת רק עוד 13 קילו להגיע למשקל תקין 81 גובה 1.80 אז לכל השמנים שקוראים תהודעה שלי שזה יעודד אותכם קצת זה קשה לעשות דיאטה אבל.....לטווח ארוך זה משתלם תודה לאהרון ולכל הדוקטורים שפה שעזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ידידי השמנמן החמוד
אהרון30/08/2008בקצב הזה, בעוד כמה חודשים אפנה אליך "ידידי החמוד" או לכל היותר "ידידי השמנמוד". יופי שאתה ממשיך בקצב נורמלי. לא עדכנת איך הסתדרת עם דיאטת הפלא (מרק כרוב) בה לא עודדתי אותך. כמה זמן החזקת מעמד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזקתי מעמד בדיאטת מרק כרוב יומיים
חבר של אהרון30/08/2008רק יומיים החזקתי מעמד.אתה צדקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדתי עוד 2 קילו אבל למה קצב איטי?
חבר של אהרון16/09/2008עכשיו אני שוקל 92.2 בערך 20 קילו הורדתי ב11 חודשים אבל למה אני יורד רק קילו 2 קילו בחודש אוףףףף חחח אבל זה גם טוב לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו אני עושה דיאטה חדשה שהמצאתי
חבר של אהרון16/09/2008בבוקר קפה בלי סוכר 2פורוסות לחם חיטה מלאה+גבינה לבנה חצי אחוז עד הצהריים אוכל כמה מלפפונים+גמבה אדומה+ 2תפוחים בצהריים אני זורק למחבת בצל קצוצ+2 גמבות חתוכות+2 עגבניות חתוכות+_ 2מלפפונים חתוכים מוסיף 3 ביצים מכסה את המחבת ואחרי 10 דקות יוצא תפריט סודי אני אוכל את הכל ולא רעב עד הערב.בערב אוכל חצי קופסת טונה בשמן+סלט ענקי+ תפוח אדמה במיקרו עם פלפל שחור ומלח.וכמובן שותה 4-5 בקבוקי מיים כל יום וגם 2 בקבוקים של דיאט קולה.אבל יורד לי רק קילו בחודש זה לא רע כי לפחות לא עולים במשקל.אהרון התותח הכל בזכותך עכשיו השאלה:האם זה לא מסוכן לאכול כל יום 3 ביצים ו2 בטטות וטונה????לא מסוכן=לא בריא???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה טוב עם "אבל"
אהרון16/09/2008ניחשת, 3 ביצים ביום זה יותר מדי. אני מציע יום אחד עם 2 ביצים ויום אחד עם רצועות חזה הודו. קופסה שלמה טונה במים זה עדיף על חצי בשמן. החלף מדי פעם בסלמון צלוי. וותר על הקולה זה זבל כימי בבקבוק או לפחות צמצם לחצי. לא רק תפוחים, תגוון עם פירות אחרים ולא 2 בבת אחת אלא בנפרד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא טוב,
אהרון16/09/2008זה מצויין! אוי לך אם תנסה יותר בהעדרות פעילות גופנית ואחרי 20 ק"ג. סיכמנו שאף אחד לא רודף אחריך והעיקר ההתמדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אהרון אבל למה.......
חבר של אהרון16/09/2008למה גם אחרי שהורדתי 20 קילו אני מרגיש שאני שמן????אני ממשיך בדיאטה שלי הסודית עוד שנה אולי אני יגיע ל80 ועד שנתיים ב"ה נחזור להיות 70 קילו כמו תמיד חתיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מרגיש שמן בראש
אהרון16/09/2008והאמת שגם בגוף. העיקר הוא שאתה בכיוון הנכון. למעלה מ95% מהמרזים חוזרים לסורם וכל פעם יותר קשה להם להוריד, ואת הסיבה לכך כבר הסברתי מספר פעמים. אתה רוצה להצטרף אליהם? בלי פ"ג 2 ק"ג בחודש זה יפה מאוד. ל70 ק"ג אתה כבר לא תגיע, אל תשלה את עצמך אבל גם 80 זה טוב ואם יהיה פחות, שנינו נשמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד חבר של אהרון
ד''ר רוני חרמון21/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)