טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, לפני שלושה שבועות התגייסתי ושמעתי סביבי כל הזמן שאני אשמין וכל מיני דברים בסגנון. כשנכנסתי לחדר אוכל חשבתי לעצמי שאין מצב שאני אשמין כי אין שם שום דבר טעים ככה שאני לא אוכל כמה צלחות כמו שאני אוכלת תמיד בבית, עד ש.... מצאתי את השקם.
אני מנסה לאכול בכל שלוש הארוחות שיש בחדר אוכל אבל לפעמים אני מוותרת על ארוחה כדי ללכת לשקם ולקנות אוכל שם. כל יום אני נמצאת בשקם ואני קונה בעיקר שתייה- מיץ תפוזים או מים בטעמים, וכל מיני חטיפים כדי שאני וחברה שלי נאכל בחדר.
בשבוע הראשון ירדתי בשני קילו והשבוע העלתי קילו אחד - אני שוקלת 52 והגובה שלי הוא 1.67.
מה אני יכולה לעשות כדי לשמור על המשקל שלי ולא להשמין?, אני לא יכולה לא לאכול בשקם בגלל שלפעמים אני רעבה גם בשעות שחדר האוכל עוד לא פתוח אז אני קונה שם לפעמים טוסטים, סנרוויצ'ים וכל מיני חטיפים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מה את דואגת? את כבר בגבול התחתון של המשקל התקין ואם המבנה שלך אינו צר, את אפילו מתחת. למעשה השאלה במקומה. גם הרזים מאוד יכולים להשמין ואני מכיר הרבה כאלה שתוך כמה שנים עברו מתת משקל להשמנה ניכרת בעיקר אחרי גיל ההתבגרות אבל לא רק.
עצם השאלה שלך מוכיחה שיש לך מודעות שבנוסף לגנים הנכונים שלך נותנת סיכוי רב להמשך הרזון.
אין בעיה לאכול מדי פעם בשק"מ במקום ארוחה אבל למעט כמה שאפשר בממתקים, בסקוויטים, מצופים למיניהם וגם משקאות ממותקים. אם הנתונים שלך מותר לך פעם ביום שוקולד באיכות טובה
(לא ממולא או עם בוטנים) אבל בלי להגזים. אם תוותרי על מיצים ומים בטעמים תוכלי אפילו לאכול
חצי חפיסה ביום (50 גר) זה לא צריך להיות תחליף לארוחה מזינה ומאוזנת. במקום מיץ תפוזים שהוא למעשה כימיקלים עם סוכר, אכלי תפוז (עוד מעט) ושתי מים או סודה.
שרות קל ונעים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד