טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי,
אני נערה בת 18 לפני צבא ויש לי בעיה קטנה אני קצת מלאה וקשה לי מאוד לרדת במשקל..
אני נלחמת במשקל שלי בלי סוף והרבה!
אני לא שמנה להחריד אבל גם לא רזה במיוחד יש לי מעט להוריד וקשה לי
אנשים מפחידים אותי ואומרים לי שבצבא אני יעלה הרבה..אני רוצה לפני הגיוס לרדת במשקל ולהיראות טוב ולהרגיש טוב עם עצמי.
מה אני צריכה לעשות?!
נ.ב
ניסיתי הרבה דיאטות בחיים היתה תקופה שירדתי הרבה (10 קילו) והייתי ניראת טוב מאז העלתי הכל ואני לא מצליחה להוריד אותם בחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בכדי לרדת במשקל ולהשאר רזים צריך לעשות דיאטה לאורך זמן הכוונה לשנים ולהשלים עם תוכנית שמירה סה"כ עד שמגיעים לגיל שמונים. כל מבצע לתקופה ללא תוכנית לא יצליח. ממליץ לך להתיעץ ולבנות תוכנית לטווח ארוך בריאה ומוצלחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד