צריכה עזרה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה...
    עדי
    05/09/2008

היי, אני נערה בת 18 לפני צבא ויש לי בעיה קטנה אני קצת מלאה וקשה לי מאוד לרדת במשקל.. אני נלחמת במשקל שלי בלי סוף והרבה! אני לא שמנה להחריד אבל גם לא רזה במיוחד יש לי מעט להוריד וקשה לי אנשים מפחידים אותי ואומרים לי שבצבא אני יעלה הרבה..אני רוצה לפני הגיוס לרדת במשקל ולהיראות טוב ולהרגיש טוב עם עצמי. מה אני צריכה לעשות?! נ.ב ניסיתי הרבה דיאטות בחיים היתה תקופה שירדתי הרבה (10 קילו) והייתי ניראת טוב מאז העלתי הכל ואני לא מצליחה להוריד אותם בחזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה...

הוספת תגובה

• גובה, משקל?

אהרון
    05/09/2008

סוג הדיאטה האחרונה, משקל בהתחלתה ובסיומה, מתי התחיל מחזור ההשמנה האחרון? פעילות גופנית? תאריך גיוס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום עדי

ד''ר רוני חרמון
    07/09/2008

בכדי לרדת במשקל ולהשאר רזים צריך לעשות דיאטה לאורך זמן הכוונה לשנים ולהשלים עם תוכנית שמירה סה"כ עד שמגיעים לגיל שמונים. כל מבצע לתקופה ללא תוכנית לא יצליח. ממליץ לך להתיעץ ולבנות תוכנית לטווח ארוך בריאה ומוצלחת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו