טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב למנהלי הפורום ותודה מראש על הזמן והעזרה שלכם.
אני בחור בן 27 הגובה שלי מטר 74 ושוקל 74,יש לי כרס לא גדולה במיוחד אבל מציקה לי ואני רוצה להפטר ממנה לגמרה,אני עושה 4 פעמים בשבוע הליכות מהירות של שעה,אני לא עושה ריצות או כפיפות בטן כי יש לי רגישות במפשעה עקב רגישות ניתוח בקע מפשעתי שעברת ואם אעשה יותר פעילות גופנית יהיו לי כאבים,התחלתי גם לעשות תזונה נכונה,אוכל 5 ארוחות ביום של 300 קלוריות בערך כל ארוחה חוץ מהארוחת בוקר שאוכל טיפה יותר.
אני רוצה לקחת תוספי מזון כדי שיזרזו לי את ההרזיה,גם אם לא תסכימו לשיטה שלי אשמח לפחות לקבל את היעוץ שלכם מה לקחת,כי אני לא סומך על מוכרים בחנויות טבע,הם פשוט מנסים לדחוף כמה שיותר מוצרים ודואגים לכיס שלהם,לפ]חות בחנויות שהייתי,אבקת פסיליום ו ל-קרניטין זה עשה לי בחילות אז אני מעדיף לא לקחת,חשבתי לשלב את התזונה אם אצות ים וטבליות אשכוליות,לדעתכם 2 המוצרים האלא יכולים לתרום לתהליך ההרזיה?
אם אתם מכירים שהוא יכול לעזור אשמח לקבל את העצה שלכם,ץודה והמשך סוף שבוע נעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מתוך נתוניך הגופניים ותוכנית ההרזייה שלך נשמע שאתה אמור לרדת במשקל בקצב טוב אם אתה אדם פעיל. הרצון לרדת במשקל "כמה שיותר מהר" יכול מאוד להקשות על שמירה של המשקל החדש לאחר מכן. כשיורדים מהר במשקל מאבדים יותר מסת שריר ומאטים את קצב חילוף החומרים כך שבסופו של דבר קשה לשמור על התוצאות. קצב ירידה טוב לאורך זמן הוא 2-4 ק"ג בחודש. זה אומר גירעון של 500-1000 קק"ל ביום. אם אתה שם, זה מצוין. לגבי זירוז חילוף החומרים: פעילות גופנית אירובית מגבירה את קצב חילוף החומרים גם כמה שעות לאחר מכן ופעילות כוח שבונה שריר (כמו פעילות כנגד משקולות), מגבירה את שריפת הקלוריות במנוחה. אם היה תוסף מזון שהיה עושה את אותו אפקט ולא גורם נזק, הייתי לוקחת אותו בעצמי. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד