טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ותודה מראש
שאלתי הראשונה
הנני מודעת לכך שקפה משתן, לא בריא, ממכר וכו
אך בכל זאת בכל כוס קפה שאני שותה יש 3/4 כוס מים רותחים
אני שותה קפה בלי סוכר ומעט מאוד חלב
אז האם הגוף בכל זאת מפריד את החומרים ומשתמש במים כנוזל חיוני לגוף?
ברור שלי שזה לא תחליף למים
אך אני שותה יותר קפה ממים. זה פשוט המצב..
שאלתי השניה(אציין רק שאני בת 30 ודי רזה)
אם התפריט שלי יהיה מבוסס על אורז וסלט ירקות, וכן אדאג שיהיו כל אבות המזון בתפריט היומי,
אך בעיקר אורז וסלט, אכל זאת גם בבוקר וגם בצהריים כל יום האם אגרום נזק לגוף?
חשוב לי גם לאכול ולשמור על צריכה קלורית יומית נמוכה על מנת שלא אשמין וזה נראה לי פתרון טוב..
אשמח לחוות דעת תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
1. על אף שאת מודעת, אני מדגיש ששתיה מוגזמת של קפה מזיקה לבריאות ואין צורך לפרט.
כל אדם חייב לשתות כמות מיים התלויה במימדי הגוף, חום הסביבה, הרכב התזונה, אופי העבודה
(פיזית או יושבנית), פעילות ספורטיבית, טיפול תרופתי וכו". בחישוב כמות המים כלולים גם המים
שבקפה, אבל מי ששותה הרבה קפה צריך גם להגדיל את מכסת המים היומי בגלל ההשתנה
המוגברת.
2. תפריט בריא צריך להיות לא רק מאוזן אלא גם מגוון. זה טוב ומאוד מומלץ לאכול ירקות מגוונים
אפילו בכל הארוחות. אינני ממליץ אכילת אורז (ואם כבר רק מלא) כל יום ובכל הארוחות,
בעיקר שהוא לא בין הדגנים המזינים ביותר, ויחד עם השתיה המרובה של קפה עלול לגרום
לעצירות, שבין היתר משפיעה לרעה על ההרזיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קפה מעורר ובמידה יותר גדולה מרדים כמו כן הוא גורם לתופעות נוספות וצריכתו בכמות גבוהה אינו בריא. החומר הפעיל הוא קופאין ובכמויות גדולות הוא מסוכן. מים צריך לשתות הרבה ולא חשוב המקורות גם קפה זה בסדר. לגברי תפרית. אורז הוא מזון כמעט מלא ולכן הוא בריא אם תדאגי להשלים את כל החוסרים זה מצויין. כמות הקלוריות היומית שלך בכדי לשמור על משקלך במצב מנוחה תבוא מהחישוב של משקלך כפול 24 כפול 0.9 אם תוכלי יותר מכך אפילו אורז או כל דבר אחר תשמיני
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד