שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יוסי
    30/06/2007

אני בן 22 ואני ביצעתי דיאטה ופעילות גופנית במשך מספר חודשים (3-4) , והגעתי כבר לתוצאות יפות ולמטרתי הראשונית , לא מזמן עקב זאת הפסקתי עם הדיאטה אך עם זאת המשכתי לשמור על בריאותי על ידי אכילת מזון בריא ושמירה על מאזן קלורי שווה , ואפילו במעט שלילי מידי פעם .
    עכשיו אני חש שאני מתחיל להשמין קלות שוב , ואיני יודע מה לעשות , אנא עזרו לי , עצתכם תתקבל בברכה תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שמירה

ד''ר רוני חרמון
    30/06/2007

אתה חייב לחשב את האוכל הכללי מבחינה כלורית בהתחשב בצריכת האנרגה בשל התעמלות.
    הנוסחה הקלורית צריכה להיות משקל כפול 24 וזה לצורך שמירה על המשקל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל...

יוסי
    01/07/2007

זו בדיוק הבעיה אני שומר על כמות הקלוריות הנל לפעמים אפילו פחות , ואני שומר על אכילת מזון בריא ורזה , אך עם זאת עדיין היני מרגיש\רואה שמצטבר אצלי מעט שומן בבטן , דרך הגב , משקלי וגובהי הם : 1.85\69

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו