הצילו . לא יורדת במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילו . לא יורדת במשקל
    מוח
    10/09/2008

לפני כמה חודשים הפסקתי לעשן ועליתי כשישה קילו במשקל. עכשיו אני שוקלת 60 קילו, גובהי 164 וגילי 32. בעקבות זאת, שיניתי את התזונה. אני שותה הרבה יותר מים ואוכלת פחות או יותר את התפריט הבא: בוקר- ברנפלקס או יוגורט אקטיביה צהריים- סלט גדול עם נבטוטים או נבטים מסוגים שונים וירק מאודה (בטטה) אחה"צ- יוגורט עם פרי ערב- שתי פרוסות לחם קל עם סרדינים, לפעמים ירקות עם זה. אני כבר שבועיים על התפריט הזה, מרגישה די טוב (העצירות הכרונית טפו טפו נעלמה) אבל לא ירדתי גרם. למה? מה לעשות? אציין שאין באפשרותי לעשות כל פעילות גופנית והתפריט הזה נראה לי די מאוזן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצילו . לא יורדת במשקל

הוספת תגובה

• העישון גרוע מהשומן

אהרון
    10/09/2008

ברכות והחזיקי מעמד! אפילו אם לא תצליחי לרזות (את לא שמנה) העסק היה כדאי. תופעת ההשמנה אחרי הפסקת העישון, שכיחה ומוסברת. אם תאוכלי נכון, תחזרי למשקל הקודם בקצב איטי ובריא. בוקר- ברנפלקס או יוגורט אקטיביה ***במקום ברנפלקס (מוצר מתועש עם סוכר וחומרים אחרים)-->3 כפות שיבולת שועל או סובין שיבולת שועל (טוב ליציאות) צהריים- סלט גדול עם נבטוטים או נבטים מסוגים שונים וירק מאודה (בטטה) ****גם דג או בשר רזה. הסלט בלי רוטב מלבד כפית שמן ומיץ לימון אחה"צ- יוגורט עם פרי ערב- שתי פרוסות לחם קל עם סרדינים, לפעמים ירקות עם זה. ***תמיד ירקות, הלחם מקמח מלא אני כבר שבועיים על התפריט הזה, מרגישה די טוב (העצירות הכרונית טפו טפו נעלמה) אבל לא ירדתי גרם. למה? מה לעשות? אציין שאין באפשרותי לעשות כל פעילות גופנית והתפריט הזה נראה לי די מאוזן. ***התפריט טוב. לא כדאי בינתיים לשנות אלא לגוון לפי אותו הרכב תזונתי. בכל מקרה לא פחות מ1100 קק"ל אבל בדקי שגם לא יותר. לו עשית פ"ג הייתי ממליץ יותר כמינימום. התמידי עוד שבועים ואם אין שינוי תחזרי לפורום לקבלת הנחיות. שאלות נוספות? בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. רק עוד שאלה אחת- מה זה ק"קל?

מוח
    11/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קק"ל = קילוקלוריה (1000 קלוריות)

אהרון
    11/09/2008

שבשפת העם נהוג לקרוא קלוריה כאשר מתייחסים למזון או לפעילות גופנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו