איך להמנע מעור רפוי בירידה דרסטית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להמנע מעור רפוי בירידה דרסטית?
    ב.
    30/06/2007

אני בחור בן 24, התחלתי לפני כחודש וחצי שינוי חיים בליווי דיאטנית וחדר כושר, וירדתי עד כמה 9-10 ק"ג בשישה שבועות (המשקל ההתחלתי היה כ-135 ק"ג, ואני מעוניין להגיע ל-70-75 ק"ג בסופו של דבר). אני מאוד מעודד מהתוצאות, לא מרגיש רעב (למרות שאני אוכל קצת פחות ממה שאני אמור לאכול, נראה לי), שומר על תזונה מאוזנת ובריאה ומתאמן בחדר כושר 3-4 פעמים בשבוע (שעה של אירובי, והתחלתי השבוע גם קצת פעילות אנארובית לבניית שריר).

העניין הוא שאני מתחיל לראות סימני מתיחה בעיקר באיזור הבטן ומתחת לחזה, ואני מודאג מהאפשרות שלאחר הירידה יישארו לי עודפי עור מיותרים. איך אני יכול לוודא שמה שאני מוריד הוא שומן ולא מסת שריר (LBM) ואיך הייתם ממליצים לי להמשיך כדי לרדת במשקל בצורה המקסימלית, בלי להזדקק אחר כך לניתוח פלסטי להסרת העור העודף.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עור רפוי

ד''ר רוני חרמון
    30/06/2007

מזלך שאתה צעיר ולכן אם תקפיד להתעמל ולרדת במשקל באופן איטי ולאורך זמן רב יש סיכוי מסויים שלא תצטרך לתיקונים כירורגים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו