לאהרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאהרון
    ירדן
    15/09/2008

שלום, אני בת 33, רזה מאוד בד"כ. לאחרונה השתנה אורח החיים שלי בעקבות עבודה חדשה ועליתי כשני קילו שמטרידים אותי מאוד. מה עליי לעשות כדי לחזור למשקלי הקודם? אלה רק שני קילו אבל הם מעצבנים אותי. הפסקתי עם העוגיות בכל בוקר ואני רוכבת על אופניים לעבודה וממנה כארבעים דקות ביום (20 דק' לכל כיוון). כ-1300 קלוריות ביום זה הגיוני לגובה 158 ס"מ ומבנה גוף ממש קטן? תודה מראש! שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאהרון

הוספת תגובה

• שלום שלי

ד''ר רוני חרמון
    16/09/2008

נראה לי שאת בדרך הנכונה תשתדלי להתמיד בפעילות הגופנית תשתי הרבה מים תשתדלי לחלק את האוכל בצורה מאוזנת במשך כל היום ותמנעי מכל דברי מתיקה ונישנושים. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם רזים מאוד עלולים להשמין

אהרון
    16/09/2008

אני מנחש שאת החלפת עבודה פיזית או פיזית למחצה בעבודה יושבנית. החשבון פשוט: אם קודם שרפת, נגיד 200 קק"ל ביום יותר מעכשיו, זה שווה ערך של 9 ק"ג שומן בשנה. את חייבת לקזז את האנרגיה הזאת על ידי אכילה מועטה יותר או, וזה עדיף, על ידי הגברת הפעילות הגופנית היומית בנוסף לתזונה נכונה ללא שינוי הערך הקלורי. את לא מציינת את המשקל אבל עם מבנה גוף צר מומלץ משקל של עד 50 ק"ג אבל גם קצת יותר אפשר להגדיר כצרות של עשירים. ארבעים דקות רכיבה ביום היא פעילות טובה מאוד. בנוסף לזה, במידה ואופי העבודה שלך כל הזמן בישיבה, את צריכה לקום מדי פעם ולהפעיל את הגוף. ישיבה רצופה לזמן ארוך לא עושה טוב לגוף ולגיזרה. . אם תוכלי גם בערב ללכת בקצב נמרץ או פעילות אחרת, זה יעזור לך להשיג את מטרתך מבחינה בריאותית מומלץ לאכול יותר מ1300 קק"ל תוך הקפדה על איזון והספקת כל המינרלים והוויטמינים הדרושים, ולשרוף יותר בצורה נכונה. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהרון ניחשת נכונה

ירדן
    16/09/2008

עבדתי בעבודה פיזית למחצה שכללה התרוצצויות ועכשיו אני דבוקה לכיסא. ואלה אכן צרות של עשירים אבל הן בכל זאת צרות...אני שוקלת רק 48 וחצי, עדיין רזה, אני יודעת, ואף אחד לא שם לב, אבל שקלתי 46 וחצי כשהגעתי לשם (לפני כשנה) ועכשיו המכנסיים שלי צמודים עליי ואלה לא מכנסיים שאני מתכוונת לוותר עליהם! אני גם אוכלת יותר בעבודה הזאת מפאת השיעמום. זה יכול להגיע לחבילת עוגיות שלמה, בלי לכבד, רק לארוחת בוקר. לאחרונה החלטתי שדי עם זה, גם במסגרת רצוני לחזור לכושר בשביל הבריאות. אני מקצצת בימים האחרונים את העוגיות מהתפריט ועוברת לאוכל בריא יותר. תודה אהרון ותודה גם לדר' חרמון, שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רצונך, כבודך

אהרון
    16/09/2008

אני מייעץ לך לא להתאמץ לרדת. העיקר לאכול נכון כדי לשמור על המשקל. מי שנאבקת עכשיו ללא צורך בשני ק"ג, עלולה להאבק בעתיד בכמה קילוגרמים נוספים אמיתיים. אל תתגרי בגוף שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהרון

ירדן
    16/09/2008

אז אתה חושב שממש לנסות לרדת לא כדאי? מה ז"א להתגרות בגוף? אני רק מתכוונת להפסיק עם הזלילות המטורפות בזמן העבודה, זה לא אמור להחזיר אותי למשקלי הקודם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לזה התכוונתי

אהרון
    16/09/2008

כן, להפסקת זלילת העוגיות אבל לא הרעבה כי הגוף שלך יתנקם בך על ידי הורדה בקצב חילוף החומרים, דבר שיעודד השמנה עתידית. זאת התגרות בגוף. למרות הבגדים הלוחצים, את נראית עכשיו יותר טוב מקודם. שמרי על הקיים. מתי לאחרונה עשית בדיקות דם מקיפות? אם זה היה מזמן אני מציע לעשות ולוודא שאין לך חוסרים. (זה קורה לעיתים קרובות לאנשים רזים במיוחד). יכול להיות שרק הפסקת העוגיות תחזיר את המשקל הקודם אבל זה יהיה גם על חשבון מסת השרירים. אם המשקל שלך סטטי עם העוגיות, החליפיאותם באוכל בריא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאהרון

ירדן
    16/09/2008

עם העוגיות המשקל סטטי כבר הרבה זמן. אני אחליף אותן באוכל בריא יותר. לגבי חוסרים - עשיתי לא מזמן בדיקות דם והברזל שלי גבולי. גם b12 לא משהו כי אני לא מחובבי הבשר. אבל תמיד אכלתי בצורה די מגוונת, שנים אני אוכלת יום יום סלט גדול ומגוון פשוט כי זה טעים לי. כל ההתעסקות עם המשקל מוזרה לי כי אף פעם זה לא היה עניין בכלל, אף פעם לא שמנתי (חוץ מאשר בצבא כי גם שם אוכלים משעמום) תודה רבה על המענה המהיר ועל הידע שאתה חולק איתנו!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו