דיאטת הלחם=טובה לשמירת-מישקל?כי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטת הלחם=טובה לשמירת-מישקל?כי
    ס.
    23/09/2008

עשיתי דיאטה,ועכשיו אני רוצה לשמור.אני אדם פעיל בעבודה ובספורט.. אז..האם דיאטת-הלחם,עפ"י עקרונותיה,טובה לשמירת-מישקל לאורך זמן? אני פשוט אוהבת לחם...וזה משביע אותי(מוכנה לוותר על אורז,פסטה וכולי..)? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דיאטת הלחם

אהרון
    23/09/2008

יש כאלה שמדווחים על תוצאות טובות של דיאטה זו בעיקר בשלב התחלתי. דיאטות "מיוחדות" כולל הנ"ל, מומלצות, אם בכלל, בשלב של הירידה אבל לא כאורח חיים. לצורך שמירה, וזה נמשך כל החיים (או עד שנשברים), מומלצת תזונה מאוזנת ומגוונת שמספקת את כל המרכיבים הדרושים לשמירה על הבריאות. לא פחות חשובה מתזונה נכונה, וחלק בלתי נפרד ממנה, היא פעילות גופנית נכונה כחלק מהשגרה היומית. בהצלחה!.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטת הלחם

רחל גרנות
    24/09/2008

שלום לך,
    האם זה מתאים לך, לאורח החיים שלך? אם כן, זה בהחלט מומלץ לך. שוב, כאשר בוחנים הצלחה של דיאטה, הקריטריון העיקרי הוא האם אפשר לחיות בשלום עם האוכל הזה לאורך זמן.
    רחל גרנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.מה מקומם של הסוכריות ללא סוכר?

ס.
    24/09/2008

והגלידות -ללא-סוכר? עד כמה אפשר לשלבם בדיאטת הלחם (שמתאימה לי),ככקינוח? ומה מקומו של בשר או תחליפיו(כמו טבעול) בלי פחמימות בכלל!(היפסקתי לאכול אורז,פסטה וכולי..)? תודה...(אגב-אני חיה בתפריט של1400 קל'). אני שואלת כי זה לא היה לי ברור ממה שקראתי...תודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפריט מתאים

רחל גרנות
    24/09/2008

שלום לך,
    כל דבר ניתן לשלב בתפריט דל קלוריות. את צריכה להתחשבן עם הגלידה, הבשר וכו'. תפריט של 1400 קלוריות הוא כמובן נכון ויוריד אותך יפה במשקל.
    רחל גרנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו