שאלה בקשר לארוחת ערב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לארוחת ערב
    הדר
    23/09/2008

שלום, התחלתי כרגע לעבוד במשמרות ערב בה אני מסיימת את משמרתי ב-11 בלילה.. שאלתי כזאת- האם העובדה שאני אוכלת ארוחת ערב לאחר 11 בלילה עשויה לגרום לי לעלייה במשקל בעקבות כך? <אני חייבת לציין שלפני כן הייתי אוכלת בסביבות השעה 7 > אני יודעת שהפתרון האידאלי יהיה לאכול בעבודה אבל זה מאוד מסורבל בשבילי כי אני נמצאת כרגע במעקב תזונתי שדורש אכילה מבוקרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לארוחת ערב

הוספת תגובה

• שלום טליה

ליטל סמואל-לוי
    23/09/2008

אין מניעה כי תאכלי ארוחת ערב בלילה. אנשים שעובדים משמרות לילה, פעילים יותר בלילה (ולעיתים גם ישנים יותר במשך היום) וזקוקים להתאמה של סדר הארוחות שלהם לאורח החיים. הקפידי רק על שני דברים:
    1) שהארוחה לא תהיה "כבדה" או עתירת שומן, בעיקר אם את הולכת לישון מיד אחר כך.
    2) שלא יהיה פער גדול בין ארוחת הצהריים לארוחת הלילה. אם קיים כזה- כדאי לאכול ארוחה קלה או שתיים בין לבין כדי שלא תגיעי "מורעבת" לארוחת הלילה. ההצעות שקיבלת לארוחות בהחלט טובות ומשביעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו