יוצאת מאיזון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יוצאת מאיזון
    שירן
    24/09/2008

שלום לכולם, אני מרגישה זו תקופה ממושכת שאני מאבדת את הדרך הנכונה... התחלתי לזלול הרבה הרבה יותר מהרגיל, דחף למתוק כמעט תמיד, כל הזמן רק מחשבות על אוכל אוכל ואוכל ...אני בת 21 מעולם לא הייתי שמנה ומעולם לא הייתה לי נטייה להשמנה אבל אני מרגישה שאני אוכלת אוכלת ולא שובעת לא משנה כמה אכלתי... אני חושבת שזה נובע מהרגשה פנימית לא טובה ותקופה לא קלה ומלחיצה שאני עוברת עכשיו כמו כן הייתי כשבוע במלון הכל כלול ושם אכלנו כל הזמן אולי זה השפיע והגוף התרגל לאכול יותר מהרגיל... אני מפחדת ומרגישה כבר סימנים של השמנה.. מה אפשר לעשות בשביל להרגיע את התאבון הזה שמשתולל ? אשמח לעזרה הכוונה והמלצות תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יוצאת מאיזון

הוספת תגובה

• אפשר לצאת מזה

אהרון
    24/09/2008

תיכף תגיע אליך מומחית NLP בשילוב תזונה וספורט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אהרון

ענת פלדמן
    24/09/2008

שירן יקרה. מה שאת קוראת לו חוסר איזון אני קוראת חוסר תאום בין המודע לתת המודע. מכל סיבה שהיא, שיכולה לנבוע כמו שאת מתארת מתקופה לא קלה, האוטומט, תת המודע "משתלט" על המודע. את רוצה לאכול נכון ומסודר אבל קביעות לחוד ומעשים לחוד. NLP מטרתו לחבר בין המודע לתת המודע. הביטוי "להיות מחוברת" לעצמך מגיע בדיוק מכאן. אני מציעה לך בחום להיכנס לאתר שלי, שם אני מסבירה מעט יותר לעומק מה זה NLP ואיך זה בדיוק עוזר. כיון שאני באה בין היתר גם מתחום הכושר אני משלבת את שלושת הפרמטרים - כושר תזונה וחשיבה - הווה אומר גוף ונפש. הרבה דרך הפורום קשה לי לעשות, אולי להציע טכניקה פה ושם אבל זה לא רציני ואני בעד לעשות עבודה שלמה ולא על רגל אחת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעת לחזור למסגרת

רחל גרנות
    24/09/2008

שלום שירן,
    תמיד יש תקופות בחיים בהן אנחנו קצת מאבדים שליטה, קצת יוצאים מהמסגרת. בעצם, במה אנחנו תמיד בסדר כל הזמן? האם אנחנו תמיד נוהגים בדיוק לפי חוקי התנועה? השאלה היא אם נהגתי מהר מדי האם עלי להמשיך בנהיגה פרועה או אולי לדעת לחזור מיד לנהיגה שפוייה. אז הגיע הזמן שנבין ונסלח לעצמנו. ואיך חוזרים למסגרת? לא בדיבור עצמי שלילי, לא בדיבור בסגנון של "אני לא בסדר", או "אין לי אופי" וכדומה. התארגני עם ארוחות משביעות ומספקות, לא כאלה שמשדרות מסכנות, עונש וחסך. המוטו צריך להיות - הארוחה הבאה כרגיל! זה מחזיר לנו את הרגשת הביטחון והשליטה.
    רחל גרנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרדינים, מקור מעולה לסידן

אהרון
    24/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התגובה מיועדת ליוני

אהרון
    24/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לכם :)

שירן
    25/09/2008

מקווה שהתקופה תעבור לפני שיהייה מאוחר מידי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שירן

ד''ר רוני חרמון
    26/09/2008

ראשית לאכול ארוחות מסודרות ולא לאכול בין הארוחות
    שנית לשתות הרבה מים ובכול פעם שאת חשה דחף לאכול
    שלישית יש טיפול טוב בדיקור סיני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו