צלוליטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלוליטיס
    שלומית
    29/09/2008

שלום אני שלומית אני בת 14 גובהי הוא 1.70 ואני שוקלת 61 ק"ג. לאחרונה נוצר לי פסים בגב אשר דומים מאוד לצלוליטיס הייתי רוצה לדעת אם יכול להיות צלוליטיס בגב ובכלל צלוליטיס לנערה בת 14 ? ומה אפשר לעשות נגד זה ? בתודה מראש שלומית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלוליטיס

הוספת תגובה

• סלוליטיס? לא ייתכן.

אהרון
    29/09/2008

אני מניח שאת מתכוונת לסלוליט. לפי התאור שלך לא ייתכן שיש לך סלוליטיס שהיא מחלת עור זיהומית הנגרמת על ידי חיידקים בד"כ סטפילוקוקוס (ניתנת לטיפול אנטיביוטי) והסימפטומים לגמרי שונים. בסלנג קוראים לסלוליט, סלוליטיס. מצד שני מה שאת מתארת אינו מתאים לסלוליט. במקרה הזה לעור יש צורה של קליפת תפוז או גבינת קוטג', לא פסים. על אף שהתופעה מופיעה לרוב בגיל ההתבגרות, לא מדווחים מקרים של מיקומה בגב. האיברים המועדים הם: יריכיים, וישבן אבל גם בטן ומותניים. לעיתים רחוקות גם זרועות. ליתר ביטחון אני מציע לך ביקור אצל רופא עור שימלץ לך על עיסוי עם קרם מסויים שעשוי לעזור. הוא גם ישלול את אפשרות הסלוליט(יס).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נ.ב

שלומית
    01/10/2008

יש לציין שזה נמצא באזור עמוד השדרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שלומית

ד''ר רוני חרמון
    02/10/2008

ככול הנראה לא מדובר בצלוליטיס אולי בקרעים של הרקמה האלסטית בעור.
    את רזה !!!! ממליץ לגשת לאיבחון רופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו