דיאטה וארוחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה וארוחות
    צחי
    30/09/2008

שלום, שמי צחי, אני בן 16 וחצי, 171-2 ס"מ. בתחילת החופש הגדול האחרון (סוף יולי-תחילת אוגוסט) שקלתי 84 ק"ג, ולאחר החלטה שאני פוצח בדיאטה בעזרת ספורט רב ואכילה מעטה, הגעתי שלשום למצב ששקלתי 73.5 ק"ג. אתמול (ראשון) חזרתי הביתה באיזור 8 בערב, אכלתי מספר דברים ועליתי ב0.7 ק"ג, אבל החלטתי שזה בסדר כיוון שהיום (שני) אני אוציא את זה בעזרת אימון אינטנסיבי. בסופו של דבר לא יצא לי לעשות את האימון ובארוחת החג אכלתי מעט סלט, שניצל מטוגן, פרוסת חלה, חתיכת תפוח וקציצה אחת. לפי מיטב הבנתי, כל הארוחה הזו לא שוקלת 2 קילו, אך כשעליתי על המשקל בבית לאחר הארוחה גיליתי שאני 76 ק"ג! (מהו הערך הקלורי בערך של כל הארוחה הזו?) מה קורה פה ולמה? כל ארוחת ערב תעלה אותי ב1-2 ק"ג? ואיך אני מוריד את כל מה שהעליתי בחג? ריצה של כמה ק"מ תספיק? אגב, הבנתי שבשביל שאני אהיה במשקל תקין ונכון, אני צריך להיות באיזור ה60-64 ק"ג, זה נכון? תודה מראש. שנה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה וארוחות

הוספת תגובה

• תעלה על המשקל רק בבוקר אל תתיחס

חבר של אהרון
    30/09/2008

תעלה על המשקל רק בבוקר אל תתיחס למשקל שמראה בערב או בצהריים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברכות על הירידה היפה בדרך הנכונה

אהרון
    30/09/2008

רוב תוספת המשקל היא תוכן מערכת העיכול ומים. בכל זאת אחרי ירידה משמעותית הגוף שלך "מחכה לך בפינה" כדי לנצל כל מעידה ולהחזיר לעצמו מה שנשדד ממנו. נסה לא לעשות לך הנחות אפילו בסעודות המשמינות של החגים. אפשר לוותר על עוגה לטובת פרי, לאכול את הבשר והדג ללא תוספת אורז\תפו"א\פסטה אלא עם ירקות חיים או מבושלים. המנע משניצל. דווקא בימי חג צריך להגביר את הפעילות האירובית. הרזיה נעימה ושנה טובה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד 10 ק"ג ואתה על הסוס.

אהרון
    30/09/2008

אבל תהיה מוכן שהעשיריה הבאה תלך לאט יותר. אל תתיאש, העיקר ההתמדה ולא הקצב אבל חשובה מכל היא השמירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום צחי

ד''ר רוני חרמון
    02/10/2008

משקל האוכל שאתה אוכל לא פועל על גופך באופן ליניארי. לא מדובר במשקל מדובר בכמות קלוריות שהגוף אוגר ברקמת השומן.
    הסוד של ירידה במשקל הוא דבקות במטרה לאורך זמן מספר חודשים לפחות.
    בתקופת הירידה הגוף שואף לחזור למשקלו היציב שליפני ההרזייה ולכן חריגה קלורית באה לידי ביטוי בתנודות משקל גדולות. בתקופת השמירה זה לא קורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו