כדורים לדיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורים לדיאטה
    אחת
    02/10/2008

אני נואשת. בת 19 בערך, גובה לא ידוע (כבר שנים שלא בדקתי.. סביבות 59-60) ושוקלת 63 קילו!!!!!!!!!!!! אני לא נראית דובה, אבל אני בהחלט לא רזה. זה מטריף אותי. במיוחד לאור האובדה שאני מנסה מאז שאני זוכרת את עצמי לישמור ולישמור על המישקל, והיו לי תקופות טובות- אבל זה קרה רק בזמן ההיתבגרות- שכול האוכל הלך לגובה. מה שאני מנסה לאמר זה- שאני פשוט לא טובה בדיאטות. לא מרזה. לא הולך לי. אין לי משמעת עצמית בשיט! ונוסף לכל הצרות אני גם אנמית (בטיפול- אומנם, אבל עדיין)- כך שאני כזות פדלאה, לא זזה ולא מצליחה לעשות ספורט בקושי.ויש לי 2 הליכונים בבית.אבל אני לא מסוגלת לעלות עליהם. לאחרונה חשבתי אל כדורים לדיכוי תיאבון (כי גם זה משהו שפיתחתי, אובססיה לדברים מתוקים, שוקולדים וכו) רציתי לשמוע ממכם צוות מקצועי: א. למה ככ קשה לי בדיאטות, האם זה באמת בגלל הסיבות שמניתי? ב. מהם הכדורים האלו? האם הם באמת מדכאים את התיאבון ועוזרים להרזיה, והאם אפשר להיות רעבים בכלל כשלוקחים אותם? בבקשה תענו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורים לדיאטה

הוספת תגובה

• שתי תשובות, בעצם אחת.

אהרון
    02/10/2008

על השאלה הראשונה ענית בעצמך: משמעת עצמית, פדלאה וכו". לשאלה השניה אענה בשאלה: איפה את מוצאת את כדורי הפלא האלה שבלי תופעות לוואי מזיקות ובלי מאמץ והגבלות גורמים לך לרזות בכיף וגם לשמור לנצח? אם תתני לי את הכתובת אקנה את כל המלאי לשימוש עצמי. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למודאגת

ד''ר רוני חרמון
    03/10/2008

יש לך מקום לדאגה. את חייבת לעשות סדר בחיים שלך ולעשות סדר עדיפויות שלפיו תתנהלי. כמו כן את צריכה לראות את העולם בפרופורציה ולנהוג לפי אמות מידה. נראה לי שאת מחפפת והחיים זה משחק עבורך.
    כדורים נוגדי תאבון יהרגו אותך או יפגעו בך קשות לאורך זמן.
    לכי ליעוץ ותעשי עם עצמך משהו מועיל. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו