פלפל עם גבינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלפל עם גבינה
    סיגל
    02/10/2008

שלום, אני צמחונית כבר שנים רבות ומשתדלת להשלים את צריכת הברזל באמצעות גבינות, ביצים וירקות. לאחרונה המליצה לי מישהי שאמורה להבין בתזונה לאכול גבינה לבנה יחד עם פלפל או גמבה, לדבריה השילוב גורם לספיגה טובה יותר של הברזל בדם. אך לאחר מכן אמרה לי מישהי אחרת שגם היא אמורה להבין בתזונה כי הצירוף של השניים דווקא מפחית את ספיגת הברזל ולכן עדיף לאכול את שני הדברים בנפרד. מי מהן צודקת ומה ההסבר? אני קצת מבולבלת. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלפל עם גבינה

הוספת תגובה

• הראשונה צודקת

אהרון
    02/10/2008

וויטמין C מעודד את הספיגה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתי תשובות, בעצם אחת

אהרון
    02/10/2008

על השאלה הראשונה ענית בעצמך: משמעת עצמית, פדלאה וכו". לשאלה השניה אענה בשאלה: איפה את מוצאת את כדורי הפלא האלה שבלי תופעות לוואי מזיקות ובלי מאמץ והגבלות גורמים לך לרזות בכיף וגם לשמור לנצח? אם תתני לי את הכתובת אקנה את כל המלאי לשימוש עצמי. תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיועדת למטורפת מדאגה

אהרון
    02/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי סיגל

ד''ר רוני חרמון
    03/10/2008

זה לא משנה. אם יש לך חוסר ברזל תפני לרופא ובעזרת כדור תפתר הבעיה אם אין לך חוסר בברזל אין לשאלתך כל חשיבות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו