יש לי בעיה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי בעיה...
    בחורה נואשת
    05/10/2008

שלום רב, אני בת 22, הגובה שלי הוא 1.70 ואני שוקלת 76 !!! עד לפני 10 חודשים שקלתי 62!!!! 14 קילו פחות. לפני 10 חודשים עברתי ניתוח לב פתוח עקב בעיה באחד המסתמים ומאז אני לא מפסיקה לעלות במישקל. אני בטוחה שזה לא מבעיה רפואית, אלה אני מרגישה הרבה יותר איטית מאז הניתוח, אני פחות זזה, עובדת פחות, מתעייפת מהר לאחר מאמץ גופני ובנוסף לזה אני אוכלת ללא הפסקה, הכל מהכל, למרות שאני מנסה להתחיל דיאטה כל יום ראשון! כל פעם שאני צנסה לעשות דיאטה אני נשברת תוך פחות מיום! אני יודעת שזה הכל פסיכולוגי, אבל אני לא מצליחה לפרוץ את המחסום הזה. כל חיי הייתי נערה רזה עם גוף יפה וכרגע קשה לי מאוד מבחינה פסיכולוגית ואין מה לדבר בכלל על הביטחון העצמי. מה אני יכולה לעשות?!.... אודה לכם מאוד אם תייעצו לי. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי בעיה...

הוספת תגובה

• יש לי פתרון להציע לך

אהרון
    05/10/2008

קראתי בעניין את הודעתך ואני סבור שאת זקוקה להכוונה תזונתית, גופנית ונפשית. הכתובת הכי מתאימה לך היא פורום תזונת ספורט שם מחכה לך מומחית שמשלבת בהצלחה מוכחת את הטיפול הדרוש לך. שם תקבלי גם הדרכה לתרגילים מתאימים לאנשים שהחלימו מנתוח לב. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה...

בחורה נואשת
    05/10/2008

קודם כל תודה רבה לך, דבר שני רציתי לדעת אם באמת מדובר בעודף משקל, לפי הגובה והמשקל...?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עודף משקל

אהרון
    05/10/2008

לא נורא, אבל את צריכה לשאוף להגיע למשקל המקורי אחרת יש כל הסיכוים שתמשיכי את ההשמנה. את נמצאת במסלול לא טוב וצריכה לצאת באופן מיידי ממנו. למעשה המשפט האחרון מיותר, את מודעת לזה, אחרת לא היית פונה לפורום. עם כל הייעוץ, מקצועי ככל שיהיה, הנטל העיקרי רובץ עליך. האינטויציה שלי אומרת שאת תצאי מזה בדרך הבריאה לגוף ולנפש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מודה לך מאוד! שבוע טוב!

בחורה נואשת
    05/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לנואשת

ד''ר רוני חרמון
    06/10/2008

לאחר ניתוח החלפת מסתם את צריכה להרגיש יותר טוב אם את לא חשה כך את צריכה יעוץ רפואי לפני הדיאטה. כמו כן דיאטה מבוקרת ביעוץ עדיפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו