שלום לכולכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכולכם
    איילת
    05/10/2008

שלום וברכה, אני 9 חודשים לאחר לידת בני השני, אני זוכרת איך נעזרתי בכם כחודשיים לאחר הלידה בקשר לדיאטה ועזרתם לי לדעת כמה אני אמורה לשקול. ובכן אני בת 27 וגובהי 1.68 כיום לאחר דיאטה של 7 חודשים אני שוקלת 63 שזה היה משקל היעד לפי ד"ר חרמון. הורדה של 21 ק"ג. קודם כל תודה לכם אני תמיד קוראת פה ונעזרת גם אם לא משתתפת, תודה לכולכם. ושאלה כמובן, איך אני מגיעה לתוכנית שתשמור לי על המשקל, עד היום קיצצתי מאד בצריכת הקלוריות, ואני חוששת מכל תוספת, אז איך אני מגיעה לאיזון? לציין שאני גם מניקה. האם הגברת הספורט או תפריט מסוים קבוע, אשמח מאד לתשובותכם המחכימות. תודה , איילת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכולכם

הוספת תגובה

• שלום איילת

ליטל סמואל-לוי
    06/10/2008

הירידה שלך במשקל היא מאוד מרשימה! כרגע את נמצאת במשקל תקין, וכמו שאמרת, את צריכה באמת לפעול כדי לשמר אותו. כדי לעשות זאת בצורה נכונה, ובעיקר לאור העובדה שאת מניקה 9 חודשים (כל הכבוד!) ולכן זקוקה לתזונה מגוונת ואיכותית שתשתמור על מאגרי הסידן, ברזל ושאר ויטמינים ומינרלים שלך בגוף, אני מציעה לך לפנות לתזונאי/ת קליני/ת מוסמכ/ת. התזונאי/ת תוכל/יוכל להעריך את כמות הקלוריות שאת צורכת היום, כמות הקלוריות שאת זקוקה לה לפי רמת הפעילות שלך וההנקה ולהרכיב לך תוכנית שתאפשר לך לשמור על משקל תקין עם תזונה בריאה ומגוונת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,

איילת
    06/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמירה על המשקל

אהרון
    06/10/2008

אם עכשיו משקלך יציב זה אזי מאזן האנרגיה מאופס. באופן תאורטי את צריכה להמשיך לאכול כמו עכשיו אבל בריא יותר להגביר את הוצאת האנרגיה על ידי פעילות גופנית אפקטיבית, בעיקר אירובית. השתדלי לעשות את זה לפחות שעה אחת ביום, אפשר לפצל. במקרה הזה תוכלי לאכול יותר תוך ספיגת מנת המרכיבים התזונתיים הנחוצים. אני לא הייתי מייעץ לך לספור קלוריות אלא לאכול בריא ולהשקל פעם בשבוע תוך שינוי התפריט בהתאם. כתבי דוגמה של תפריט יומי שלך כולל הכמויות, והקף הפעילות הגופנית ואחזור אליך עם הצעות שיפור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו