טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
איך זה שאני כבר 3 שבועות בחדר כושר, עושה את התוכנית אימונים שהמאמן רשם לי, אוכלת לפי תפריט שהורכב במיוחד בשבילי ולא יורדת אפילו גרם 1? אלא אפילו עולה קצת? זה מתסכל! פאקינג מתסכל! יש פה אנשים שעושים דיאטה ולא בחדר כושר ויורדים יותר! נכון שהמסה של השריר שלי עולה אבל איך מפסיקים את זה? זה לא באמת מעניין אותי. אני רוצה לרדת במשקל. ולא באוזי שומן שעל פיהם אני אמורה להרגיש טוב יותר עם עצמי ולראות שהבגדים יושבים עלי יותר טוב אבל לא! הם יושבים בדיוק אותו דבר! לא נראה לי שמשהו השתנה. אני מתחרפנת כבר! אין לי סבלנות יותר! אפילו קילו אחד כל הזמן הזה לא ירדתי! אוף!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ראשית ברצוני לברך אותך על השינוי המדהים שעשית. עלייך להיות גאה שאת מתמידה כבר 3 שבועות בתכנית אימונים ותזונה, וזאת למרות שאינך רואה תוצאות. כל הכבוד!
אני מבינה שבעצם שמעת כבר את כל ההסברים למה המשקל שלך לא זז. תני לי רק להוסיף שזה עניין גנטי אישי. יש אנשים, כמו שאת אומרת, שעושים חצי ממה שאת עושה והקילוגרמים פשוט נעלמים מהם, בעוד שאצלך זה הולך יותר לאט. את צודקת, זה ממש לא הוגן. אבל ככה זה.
כל שנותר לי לאמר הוא שתהיי סבלנית. את בדרך הנכונה. את עושה מה שצריך והתוצאות יבואו. עלייך להתמיד עוד קצת.
הרבה הצלחה מוניקה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד