כמה קלוריות ביום?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה קלוריות ביום?
    שירן
    11/10/2008

היי. רציתי לדעת כמה קלוריות ביום בן אדם בריא צריך לצרוך ביום? חשוב לי לציין שאני עושה הליכה מהירה מידי יום כ45 - 60 דקות .ואני רוצה להוריד קילו או שניים ולהמשיך לשמור על תזונה נכונה. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה קלוריות ביום?

הוספת תגובה

• הי שירן

ליטל סמואל-לוי
    11/10/2008

כמות הקלוריות שאדם שורף ביום תלויה בהמון גורמים: משקל, גובה, מין, גיל, פעילות יום-יומית, פעילות גופנית מתוכננת, גנטיקה, מצב הורמונאלי, תזונה ועוד.... לפיכך כמות הקלוריות שאדם צריך לאכול כדי לרדת במשקל היא שונה מאחד לשני. זאת הסיבה אגב ששני אנשים יכולים לעשות את אותה דיאטה בדיוק וכל אחד ירד בקצב שונה (או שאחד ירד והשני לא).
    ניתן להעריך את שריפת הקלוריות בנוסחאות שונות על סמך נתונים אישיים (כמו אלו שציינתי למעלה: גיל, גובה, משקל), אם תכתבי אותם, אוכל להעריך עבורך. אם רוצים דרך יותר מדוייקת שתתחשב בכל הגורמים- אפשר למדוד קצב חילוף חומרים בסיסי בבדיקת נשימה פשוטה ולדעת בדיוק כמה קלוריות שורפים ביום לפני פעילות (וכמה צריך לאכול כדי לרזות).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו