ארוחה סביב שולחן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארוחה סביב שולחן
    מורן
    21/10/2008

שלום, שמי מורן, בת 26, גובהי 1.60, משקל 61 ק"ג. ביקרתי אצל דיאטנית קלינית וקיבלתי תפריט שבזכותו ירדתי למשקל 56, אך לצערי העלתי שוב במשקל. ההתחלה תמיד מלווה במוטיבציה גבוהה ובנחישות אך עם הזמן איבדתי עניין בתפריט וזנחתי אותו. אני עובדת במשרד ולא מבצעת פעילות גופנית רבה במהלך שעות העבודה, אין לי אפשרות לצאת להפסקת צהריים ולסעוד בנחת, אני מסיימת את יום העבודה שלי בסביבות השעה 6 בערב (משכימה בשבע בבוקר). הבעיה שלי היא שכל עוד אני לא אוכלת סביב השולחן ובצלחת, התחושה היא שמה שאכלתי עד לאותו רגע שאגיע הביתה לא נחשב מבחינתי כארוחה ולא גורם לי לתחושת שובע כפי שארוחה אמיתית גורמת. קשה לי לקבל שאכילת סנדוויץ בצהריים תחליף סעודה מסודרת בבית. אני מבקשת עזרה בכך שאשמח אם תגידו לי מה אוכל לאכול במהלך היום עד לשובי הביתה כך שאחזיק מעמד והאם זה בסדר לאכול את הארוחה העיקרית בשעה זו של היום? אודה לכם מקרב לב על תשובתכם, מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארוחה סביב שולחן

הוספת תגובה

• תשובה למורן

ליטל סמואל-לוי
    21/10/2008

אין שום בעיה שתאכלי את הארוחה החמה שלך שאת חוזרת הביתה (גם אם זה בערב).
    בכל זאת, אני ממליצה לאכול גם ארוחות קטנות וקלות מידי כמה שעות במהלך היום כדי שלא תגיעי הביתה מאוד רעבה. ארוחה קלה יכולה להיות כריך לחם קל עם גבינה או פסטרמה, יוגורט, פרי, חטיף גרנולה, מגוון ירקות חתוכים, 2-3 קרקרים מחיטה מלאה עם גבינה (רק לא עוגיות, חטיפים וקפה כמו שהרבה אנשים נוטים לעשות בעבודה...).
    דבר נוסף, אם את רוב היום לא פעילה, השתדלי להוסיף הליכה מהירה או פעילות אירובית אחרת של 1/2 שעה במרבית ימי השבוע.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו