מקווה שתצליחו לעזור לי!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקווה שתצליחו לעזור לי!!!
    אורית
    24/10/2008

אני בת 14.5 לפני שנתיים חליתי בסרטן ושקלתי 50 בגלל שגם לא היה לי תאבון והקאתי כל הזמן וקתוצאה מהטיפולים נפגעה לי הרגל ואני לא יכולה לעשות ספורט וללכת הרבה אסור לי לדרוך על הרגל ושגמרתי טיפולים קיבלתי גם מחזור ומאז שגמרתי טיפולים התחלתי לאכול הרבה מאוד בלי לשים לב והיום אני שוקלת 70 וגובהי 1.60 אני רוצה מאוד להרזות אבל מכיוון שגם יש לי 3 אחים קטנים בבית שאוכלים כל הזמן לידי חטיפים וממתקים ואני מרשה לעצמי להתכבד למרות שאני יודעת שלא כדאי אני לא מצליחה לעצור את עצמי מקווה שתעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקווה שתצליחו לעזור לי!!!

הוספת תגובה

• השמנה

אורית
    24/10/2008

אשמח גם אם תוכלו לתת לי כמה טיפים מה כדאי לי לאכול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא רק את, גם האחים הקטנים

אהרון
    24/10/2008

לא צריכים לאכול כל הזמן דברים לא בריאים ומשמינים. בקשי מאימא להפסיק עם זה ובמקרה הצורך הציעי לה שתגש ליעוץ תזונתי יחד אתך. טוב שאת החלטת עכשיו לקחת את עצמך בידיים וזה לא מאוחר. תמיד צריך להיות בהשג יד משהו בריא כמו גזר, עלי חסה, פילפל אדום וגם פירות (במידה). כשבא לך לאכול בין הארוחות, כרסמי אותם. גם שתיית מים עוזרת לבלימת דחף האכילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אורית

ד''ר רוני חרמון
    26/10/2008

אני מיעץ לך לפנות ליעוץ רפואי . במצבך לא הייתי מיעץ לעשות דיאטה לבד ובמיוחד לא לקבל עצות מזדמנות ברשת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו