טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לפני שנה שקלתי 112 הורדתי ל92 תוך שנה וחודש 20 קילו פחות .ובגלל החגים עכשיו עליתי ל94 אני מפחד שאני יהיה עוד הפעם שמן מה אני יעשה כלום לא עוזר לי גם הדיאטה שעשיתי לרדת ת20 קילו כבר לא עוזרת לי היא משמינה אותי אהרון מה עושים?הלך עלי כל החיים אני יהיה שמן לא יעזור לי כלום .אני רוצה ניתוח קיצור קיבה וזהו לרדת עוד 20 קילו לשקול 70 שאני מטר שמונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא להתעסק עם כל מיני משחקים מטופשים כמו דיאטת מרק כרוב ועוד שטויות כאלה. לכל מי ששואל אותי אני עונה שזאת דרך בדוקה להשמנה. אתה יודע טוב מאוד מה, כמה, ואיך צריך לאכול לו רק מה"השתלמות" בפורום שאתה אחד מנאמניו. עזוב את התכניות להגיע ל 70 קילו, זה רק מלחיץ אותך וגורם לאכילת יתר. קודם תגיע ל85. בגלל המגבלה הגופנית אתה צריך להפחיט עוד יותר (לא מדי) את הערך הקלורי של התפריט. אני בטוח שאפשר לקבל הדרכה לפעילות גופנית כלשהי המתאימה למצבך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עכשיו אני רוצה לראות במשקל 89.9 הכי טוב לאט לאט אתה צודק הכל בגלל שאני אומר לרדת ל70. קודם שיעלם מהמשקל הספרה 90 אפילו אם יקח לי חצי שנה לא נורא שעליתי זה ילמד אותי תלקח לא לאכול אגוזים ועוגות וגלידות אפילו שזה חגים.אבל זה מעצבן רק טעמתי קצת דברים טעימים שלא אכלתי שנה וישר עולים במשקל.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים