שאלה ממש חשובה למוניקה ולדר חרמון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה ממש חשובה למוניקה ולדר חרמון
    יונתן
    09/07/2007

שלום אני בן 17 הגובה הוא 1.63 וחצי ואני שוקל 62 יש לי גוף טוב ואני רזה רציתי לדעת אם המשקל תקין? וכמה קלוריות עליי לצרוך ביום?
    עכשיו עוד בעיה לפני כשנה וחצי התחלתי דיאטה הייתי 73 קילו העניין הוא שעד היום בשמירת המשקל שלי אני פוחד לאכול דברים שכל בנאדם נורמלי אוכל כמו פסטות אורז לחניות ... תמיד שמשפחתי אוכלת בארוחה אני תמיד מסתגר עם עצמי ואוכל טונה במים לחם קל רציתי לשאול אם אני יכול לאכול הכל במסודר ובכמות נכונה ועדיין לשמור על משקלי ממש להפסיק עם לחם קל ועם כל הדברים הדיאטטים ולהתחיל לחיות חיים נורמלים יותר כי זה ממש מפריע לי לא בכל מקום אני ימצא את הדברים הללו לא בצבא ולא בהרבה מקומות ואני רוצה לצאת מזה פשוט לדוגמא בבוקר לאכול איזו לחמניה או ג'פטה עם משהו בפנים ובצהריים פסטה עם בשר או איזה 2 קבבים קטנים
    אני ישמח אם תעזרו לי תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה חשובה

מוניקה קרן
    10/07/2007

שלום יונתן,

כל הכבוד על השינוי שעשית: הצלחת לרדת במשקל ואתה ממשיך לשמור על המשקל החדש. תמשיך כך. אתה במשקל תקין.

צריכת הקלוריות היומית שלך צריכה לנוע סביב 2100 קלוריות, אך אני אומרת זאת בהסתייגות. מהמשך מכתבך אני מבינה שאתה נימנע מאכילת מזונות רבים. לכן, יכול להיות שאתה אוכל פחות קלוריות וכך אתה מצליח לשמור על המשקל. זה בעצם המדד האמיתי, עליך לאכול את מירב הקלוריות, שבו אתה מצליח להשאר במשקלך מבלי לעלות (כל עוד אתה באותו גובה. אם תיגבה, יכול להיות שגם המשקל יעלה מעט, וזה בסדר).

דרך מצוינת לשמור על איזון קלורי היא הוספת פעילות גופנית קבועה וסדירה לסדר היום שלך.

בקשר למאכלים שמהם אתה נימנע: בעיני זה לא בריא. כשאתה כמה למשהו הרבה זמן ומונע מעצמך, בסוף הכמיהה משתלטלת וההתפרצות לא ניתנת לריסון. אני ממליצה להוסיף לתפריט היומי שלך את הדברים שאתה אוהב. תתחיל במינונים קטנים, כדי לבדוק כיצד זה משפיע על גופך וגם כדי לא לאכול הרבה מזון פחות בריא (כמו ג'בטות, שניצלים, קבבים וכו').

אשמח לשמוע על התקדמותך

בברכה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו